Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Partisi Adayı : 'Ben Körfezlilerin evladıyım'

Körfez'de 38 yıldır ikamet ettiğini belirten Saadet Partisi Kocaeli 2. Sıra Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, Körfezlilerin evladı olduğunu, Körfez'de yaşayan insanlardan biri olduğunu, bu yüzden özellikle Körfez halkının kendisini destekleyeceklerini söyledi.

Saadet Partisi Adayı : 'Ben Körfezlilerin evladıyım'
17 Haziran 2018 - 14:47

38 yıldır Körfez'de ikamet etttiğini belirten Recep Sarıdoğan, ‘’ Hakikaten bu ülkede bir kurumsal yapıya sahip olan bu teşkilattın çeşitli kademelerinde vazife yaptım. Hiç bir zaman makam talebinde ve görev talebinde bulunmadım. Verilen her göreve de 'emriniz olur' diyerek en güzel şekilde yerine getirdim. Ülkeye ve millete hizmet edebileceğimi düşünen dava arkadaşlarım ve yapılan kamuoyu yoklamaları; benim 2. sıra milletvekili olmamı gerektirdi. Bize de bu vazife verildi. Ülkeme ve milletime en güzel hizmet etmek amacıyla çalışıyorum. Bu seçimde baraj sorunu, yapılan ittifakla ortadan kalktı. 

 

YASA MHP İÇİN ÇIKARILDI, BİZ DE FAYDALANDIK

İttifak yasası esasen MHP'nin baraj altında kalmasını önlemek için çıkarılmış bir yasaydı. Bizde çıkarılmış  bu yasadan istifade etmiş olduk. Kendi amblemimizle kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Daha önceden bir algı vardı. 'Saadete verilen oylar, boşa gider, çünkü meclise giremeyecek' deniliyordu ve bu yüzden vermek isteyen seçmenler bile oyunu Saadete değil de; bir başkasına verebiliyordu. Şimdi bu algı artık yok. Her parti, aldığı oy oranı kadar mecliste temsil edilebilecek. Bu yüzden insanlarımız rahatlıkla bizlere oy verebilirler; Saadet Partisi'nin mecliste güçlü olmasını sağlayabilirler.  Saadet verilen oylar; bizim mecliste güçlü olmamızı sağlayacaktır. Çünkü baraj bu oluşumla sıfırlanmış oldu. 

 

MHP’YE VERİLEN OYLAR AKP’YE GİTMİ,YOR DA BİZİM OYLARIMIZ MI CHP’YE GİDİYOR?

Biz CHP ile İttifaktan ziyade, işbirliği yaptık. Ak Parti'nin MHP için çıkardığı yasadan faydalandık.  Diyorlar ki 'Saadete verilen oylar CHP'ye verilmiş sayılır' yok böyle bir şey. AKP ile MHP ittifak yaptılar. MHP'ye verilen oylar Ak Parti'ye gitmiyor da, Saadet Partisi'ne verilen oylar mı CHP'ye gidiyor. Asıl birleşme Ak Parti ile MHP arasında oldu. Biz iş birliği yaptık. Biz kendi adayımızı,CHP kendi adayını çıkardı. Ama MHP aday bile çıkaramadı.  Bizi verilen oylar, Saadet Partisi'nin mecliste güçlü bir şekilde olmasını sağlayacaktır. Saadet Partisi meclise girerse, sadece meclisin değil, ülkenin havası değişecektir. Geçmişe baktığımızda yine Saadet Partisi'nin bu tür birleştirici ittifakları olmuştur ve güzelde hizmetlere imza atılmıştır.Kimsenin endişesi olmasın. Bu ülkenin mayası olan Saadet Partisi, bir kurumsal kimliğe sahiptir ve ülke menfaati, milletimizin huzuru için her zorluğa ve her mücadeleye hazırdır. Bize verilecek her bir oy; Saadet Partisi'nin mecliste en güzel şekilde temsil edilmesini sağlayacaktır.