Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeniden Refah Partisi'nin Darıca İlçe Başkanı belli oldu

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, il binasında yaptığı basın toplantısında konuştu. Aras, yapılan istişareler sonucunda Darıca’ya Tekin Kır’ın ilçe başkanlığına atandığını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi'nin Darıca İlçe Başkanı belli oldu
04 Şubat 2019 - 08:27
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, Cuma akşamı il binasında çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen ilçe başkanları tanıtım programında yaptığı açıklamada, “Yapılan istişarelerin ardından Darıca, Başiskele, Gölcük, Körfez ve Çayırova İlçe Başkanlarımızı belirledik, Derince ve Kandıra ilçe başkanları yapılacak istişarelerin ardından belirlenecek” dedi. İlk seçimlerde parlamentoda olacaklarını vurgulayan İl Başkanı Aras, “Kongrelerimizi hızlandırıyoruz, 45 gün içinde 12 ilçenin kongrelerini yapacağız ve 24 Mart’ta il kongresini gerçekleştireceğiz. Genel kongremizi de 28 Nisan’da Ankara’da gerçekleştireceğiz. 
Erken seçim olacak onun için vites arttırdık ve hızlandık.
Bir günde belki 3 kongre yaparak delegelerimizi hazırlayacağız” dedi. Geçen hafta belirlenen 5 ilçe başkanının ardından yeni belirlenen 5 ilçe başkanını tanıtan Aras, “5 ilçemizin daha istişaresi yapıldı ve iki ilçe başkanımızı il yönetimine aldık. Yapılan istişareler sonucunda Darıca’ya Tekin Kır’ı, Başiskele’ye Mehmet Öner’i, Gölcük’e Yaşar Ergün’ü, Körfez’e Hacı Arif Aydoğmuş’u, Çayırova’ya Aykan Dönmez’i ilçe başkanı olarak belirledik. Derince ve Kandıra ilçe başkanlarını yapacağımız istişareler sonucu belirleyeceğiz” açıklamasında bulundu.