Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muhtar Adayı Kılıç, net konuştu

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Kılıç,  gazetemize yaptığı açıklamada seçilmesi durumunda herkesin nasıl gerçekleştireceğini merak ettiği vaadlerini bir bir açıkladı.

Muhtar Adayı Kılıç, net konuştu
04 Şubat 2019 - 08:35
Seçim kampanyasında, maddi durumu iyi olmayan yeni doğmuş bebeğe sahip ailelere 1 aylık mama ve bez yardımı konusuna açıklık getiren Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Kılıç, ‘’ bir çok kişi bunu cebimden karşılayacağını sanarak imkansız olduğunu dile getiriyor, oysa ki, ben bunu cebimden karşılamayacağım, muhtar olduğum zaman ilk yapacağım iş, maddi durumu iyi olmayan aileleri tespit etmek olacak. Durum tespitinin ardından doğum yapacak annelerin zaten devlet tarafından karşılanan 1 aylık mama ve bez ihtiyaçlarını ben muhtarlık görevim gereği kaymakamlık makamına ileterek sağlamış olacağım. Yani, ben muhtar olarak görevimi yapıp vatandaş ile yetkililer arasında kontak vazivesi görmüş olacağım.’’ dedi.
 
Yeter ki, muhtar görevini yapsın
Diyaliz hastalarına 150 TL.’lik elektrik faturası indirimi şeklindeki vaadinde de benzer bir durum olduğunu hatırlatan Orhan Kılıç, ‘’ maddi durumu iyi olmayan diyaliz hastalarından devlet 150 TL.’lik indirim yapıyor. Ayrıca diyalize bağlı olan bu hastaların elektriğini kesmek yasal değil, muhtar görevini yapıp bu durumdaki ihtiyaç sahiplerini tespit edip, gerekli merciilere bildirmesi durumunda zaten sorun da çözülmüş oluyor.’’ şeklinde konuştu.
Saha elektrikçisi olması nedeniyle yanmayan sokak lambalarının bizzat kendisi tarafından onarılacağının da altını çizen Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Kılıç, ‘’Ben inşaat elektrikçiliğinin dışında trafo ve sanayi tipi elektrik ustasıyım. Vaadlerimin arasında yanmayan sokak lambalarının onarılması şeklinde bir ibare vardı İşte bu sorunu da kendi iş yerime ait sepetli aracımla bizzat çözeceğim.’’ dedi.
Önemli olanın vatandaşın sıkıntılarının tespiti olduğunu söyleyen Orhan Kılıç, tespitlerin ardından ilgili kurumlarla diyaloğun da önemine dikkat çekerek, ‘’Ben mahallemizin sıkıntılarını ve çözüm yollarını biliyorum. vaad ettiğim her maddenin arkasındayım. İyi ve yerinde bir iletişimle çözülmeyecek sorun yoktur.’’ dedi.