Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yelkenciler madalyaları kaptı

Yelken İl Temsilciliği ve Kocaeli Okul Sporları Şubesi tarafından birlikte düzenlenen Okullar Arası Optimist Yıldız Kızlar ve Erkekler, Laser 4.7 Yıldız ve Genç Erkekler, Tecno 293 U-15 ile Optimist Küçük Kızlarda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Yelkenciler madalyaları kaptı
08 Nisan 2019 - 18:52
 
2 gün süren organizasyonun ilk gününde beklenen rüzgar olmadığı için yarışlar gerçekleşmedi. Kıyasıya rekabet ikinci gün gerçekleşti. İzmit Yelken Kulübü Parkuru’nda yapılan yarışlara toplam 12 sporcu (12 tekne) katıldı ve başhakem Emre Teoman ile birlikte toplam 9 hakem yarışlarda başarı ile görev aldı. Parkur Kurtarma Ekibi Osman Kılıç ve Hakan Özden denizde zorluk yaşayan sporcularla bire bir ilgilenirken, gerek antrenörler, gerekse de hakemler organizasyonun sorunsuz geçmesi için ellerinden geleni yaptılar. 
Optimist Yıldız Kızlarda birinci Özel Başiskele Uğur Ortaokulu’ndan Duru Demirdalmış, ikinci Özel Kocaeli Bahçeşehir Ortaokulu’ndan Giz Işık, üçüncü Kocaeli Özel Bilgili Kültür Okulları’ndan Sudenaz Özden ve dördüncü ise Darıca 100. Yıl Atatürk Ortaokulu’ndan Merve Esma Özen olurken, sporculara ödüllerini Yelken İl Temsilcisi Harun Gökden takdim etti. 
Optimist Yıldız Erkeklerde Birinci Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu’ndan Mert Deniz Özden, ikinci Yahya Kaptan Orta Okulu’ndan Barbaros Tuna Binbay, üçüncü ise Özel Başiskele Uğur Ortaokulu’ndan Hasan Yağız Solmaz oldu. Sporculara ödüllerini Okul Sporları İl Temsilcisi Göksel Ali Argun verdi. 
 
ÖZEL OKULLAR 
İYİ İŞ ÇIKARDI 
Laser 4.7 Genç Erkekler’de birinci Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi’nden Emre Yılmaz, ikinci ise aynı okuldan Başar Ulusoy olurken, Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yılmaz sporculara ödüllerini takdim etti. Techno 293 U-15’te Değirmendere Uğur Mumcu’dan Batu Gülelçe kupanın sahibi oldu. Optimist Küçük Kızlarda ise birinci Özel Bilge Orta Okulu’ndan Katre Bennu Köşker, ikinci Başiskele Doğa Bilim Orta Okulu’ndan Ela Tırpancı, üçüncü ise Özel Bilge Ortaokulu’ndan Benan Melis Köşker oldu.