Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Veysel Tipioğlu resmen aday adayı oldu

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa eden Veysal Tipioğlu, AK Parti’den birinci sıra Kocaeli, ikinci sırada ise Kars için milletvekili aday adayı oldu. Tipioğlu, eşi Asuman Tipioğlu ile birlikte başvurusunu yaptı

Veysel Tipioğlu resmen aday adayı oldu
18 Mart 2023 - 12:37
Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, önceki gün görevinden istifa ettikten sonra birinci sıra Kocaeli ikinci sıra Kars milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl binasında İl Başkanı Şahin Talus’a başvurusunu veren Tipioğlu, 3,5 yıldır Kocaeli’de görev yapmaktan onur duyduğunu belirtti. Bundan sonra sıkı bir sadakatle millettin hizmetinde olacaklarını belirten Tipioğlu, “Araya adaylığım ülkeme, milletime, bize ve Kocaeli’ye hayırlı olsun” dedi.

VEYSAL TİPİOĞLU KİMDİR?
Veysal Tipioğlu, 1966 Kars doğumlu. 1989 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. İlkokulu, Orta ve Lise öğrenimini başarı ile tamamladıktan sonra Erzurum, İstanbul, Tuzla, Kadıköy, Ümraniye, Şanlıurfa, Muğla’da çeşitli kademelerde üst düzey görevlerde bulundu. 2019’da Kocaeli İl Emniyet müdürü olarak atanan Tipioğlu, Beykent Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamlamış ve halen Marmara Üniversitesi Türkiyat Enstitüsü Genel Türk Tarihi bölümünde doktora çalışmalarına devam etmektedir. Tipioğlu evli ve 2 çocuk babası.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum