Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca ailesi buluştu

MHP Darıca İlçe Başkanlığı, bir program düzenleyerek partililerini aileleriyle birlikte kahvaltı programında ağırladı. Programda MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar ve Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Paltacı misafirleriyle tek tek ilgilendi.

MHP Darıca ailesi buluştu
26 Mayıs 2024 - 23:00 - Güncelleme: 28 Mayıs 2024 - 15:24

MHP Darıca İlçe Başkanlığı, bugün bir program düzenleyerek partililerini aileleriyle birlikte kahvaltı programında ağırladı. Programa Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Paltacı, MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar, geçmiş dönem MHP Kocaeli Milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı, KAÇEP İl Başkanı Elif Demirci, MHP Darıca Belediyesi meclis üyesi Hasan Yeniay, ilçe yöneticileri, partililer ve aileleri katıldı.

YAŞAR: DAİMA BERABERİZ!

Programda konuşan MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar, “Programıza katılım sağlayan tüm partililerimize çok teşekkür ederim. MHP Darıca olarak daha çok çalışacağız. Darıcalı vatandaşlarımızla daima beraber olmayı sürdüreceğiz” dedi. 

PALTACI: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ!

MHP listesinden Darıca Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Kenan Paltacı ise yaptığı açıklamada, “Biz büyük bir aileyiz. Programımız hayırlı olsun. Burada ailece bir buluşma gerçekleştirdik. Bu programları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 

Programda MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar ve Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Paltacı misafirleriyle tek tek ilgilendi ve hatıra fotoğrafları çekildi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum