Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Darıca'da gönül aldı

Kocaeli Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Darıca'daki şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri , ziyaret etti

 Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Darıca'da gönül aldı
23 Kasım 2023 - 01:33
Kocaeli Valiliği koordinasyonunda il genelinde yapılan hane ziyaretleri bugün Darıca'da Vali Yardımcısı Şenol Kaya ve Kartepe'de Vali Yardımcısı Salih Bıçak tarafından gerçekleşti. Darıca ve Kartepe'de yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi 18 aileyi, 1 Şehit ailesini, 1 Gazi ve yakınlarını hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcıları, ailelerin taleplerini dinledi, ihtiyaç durumlarını yerinde inceleyerek gereken ne varsa yapılacağını belirtti.
 Vali Yardımcısı Şenol Kaya, kendisine eşlik eden İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak ve ekbiyle birlikte Darıca'daki ziyaretinde Şehidimiz Zafer Tuygun’un emanetlerinin misafiri oldu. Şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Şenol Kaya: “Vatanı için canını feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri için ne yapsak azdır.” diyerek şehidimizin yakınlarına Vali Seddar Yavuz’un selamlarını iletti.
Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarla sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Vali
Yardımcıları, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum