Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Seddar Yavuz'un 19 Eylül Gaziler günü mesajı

Vali Seddar Yavuz'un 19 Eylül Gaziler günü mesajı

Vali Seddar Yavuz'un 19 Eylül Gaziler günü mesajı
18 Eylül 2023 - 10:14
Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin yaşayan abideleridir.

Mukaddes vatanımız; varlığını milletimize adamış kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Bu bilinç içerisinde, Devletimiz ve aziz milletimiz gazilerimizin hatırasını her daim canlı tutarak onları yad etmekte, gazilerimize ve onların ailelerine hak etmiş oldukları değeri verme gayretiyle daha iyi imkânların sunulması, sorunlarının ivedilikle çözülmesi noktasında büyük bir hassasiyet göstermektedir.

Vatanın bölünmez bütünlüğü, yüce milletimizin huzuru ve güvenliği için büyük bir aşkla görev yaparak gazilik rütbesine ulaşan kahramanlarımız, cennet ülkemizin bağımsızlığını kıyamete kadar devam ettirmesinde en önemli değerlerimizdir. Bu kutsal topraklar, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin destansı mücadelesi neticesinde bizlere emanet edilmiş ve ay yıldızlı al bayrağımız yine onlar sayesinde bu mukaddes vatan üzerinde özgürce ve gururla dalgalanmaktadır.

Ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin korunması uğrunda girişilen mücadelelerde sergilenen fedakârlık ve kahramanlıklar hafızlarımızdan asla silinmeyecek ve nesiller boyu evlatlarımıza gururla anlatılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimizin bizlere emaneti tüm yakınları ile Gazilerimize, Devletimizin ve Aziz Milletimizin gönül ve şefkat kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyor, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum