Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ünlü uzman Kocaeli için ''14 Ocak kritik tarih'' dedi

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile büyük ses getirirken, ünlü uzman Kocaeli için ''14 Ocak kritik tarih'' dedi

Ünlü uzman Kocaeli için ''14 Ocak kritik tarih'' dedi
05 Ocak 2024 - 10:46
Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile büyük ses getirdi. Amerika modeli tarafından yapılan bir güncellemeyi paylaşan Ökten, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa için vatandaşları uyardı. Ökten, Amerikan modelinin Türkiye'ye ciddi bir kar yağışı verdiğini söyledi. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa tek tek mor yandı diyen Ökten, "Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Ülkemizde beklenen yoğun kar yağışını Amerika modeli ile gösteren Ökten, "Az kaldı. Emin olun..." şeklinde konuştu. 

Kerem Ökten'in sosyal medyada büyük yankı uyandıran paylaşımı şöyle: "İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa tek tek mor yandı. Hayırlı olsun"

Ünlü uzman daha sonrasında yaptığı paylaşımda ise Marmara için 13 Ocak tarihine dikkat çekerek büyük bir kar yağışı beklediğini açıkladı. Kocaeli için ise 14 Ocak kritik tarih. Bu tarihlerde Kocaeli için kar yağışı beklenebilir. Sıcaklıkların önümüzdeki hafta 13 derece birden düşmesi bekleniyor. Ünlü uzman aynı soğukların 1963’te benzer tarihlerde yaşandığına dikkat çekerken: “Tarih tekerrür eder mi? Kutup'un kapıları açılıyor. 13 Ocak 1963'ten sonra 13 Ocak 2024. Tam 61 yıl sonra aynı gün... Ay ortası Sibirya Ülkemize gelecek gibi görünüyor. Soğuklar o kadar kuvvetli ki, Balkanlara inerse; Tuna nehri donar. Tarihi soğuklar tarihi...” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum