Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜBİTAK MARTEK, Darıcalı öğrencileri Erbaş ile buluşturdu

TÜBİTAK Marmara Teknokent (MARTEK) ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği yetenek, Beyin ve Başarı temalı Bilim Adamı Yetiştirme konulu söyleşi Gebze Yücel Boru Fen Lisesi ve Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

TÜBİTAK MARTEK, Darıcalı öğrencileri Erbaş ile buluşturdu
14 Mayıs 2019 - 19:05
TÜBİTAK MARTEK içerisinde, medical alanlarda deneysel çalışmalar ve eğitim hizmetleri veren  Deneysel Tıp Araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) laboratuvarları kurucusu Doç.Dr. Oytun Erbaş’ın sunum yaptığı etkinliğin sabah programı ilk olarak Yücel Boru Fen Lisesi’nde yapıldı.  Söyleşi, öğleden sonra da Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşirken burada da Erbaş, öğrencilere yetenek ve başarı ile ilgili bir sunum yaptı.   
 
ERBAŞ, BAŞARININ SIRRINI ANLATTI 
Yücel Boru Fen Lisesi’nde düzenlenen programa,TÜBİTAK MARTEK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldılar.  Erbaş, ‘Yetenek, Beyin ve Başarı-Bilim Adamı Yetiştirme’ söyleşisinde öğrencilere başarının sırrından bahsederken,  deney yapmaktan asla çekinmemeleri gerektiğini söyledi.  Doç.Dr. Oytun Erbaş, “Her zaman özgün olun ve bir işte profesyonelleşmek için o işle 10 bin saat uğraşmalısınız” Program öğrencilerden gelen sorular ve cevapları ile devam etti. Programın sonunda öğderciler tarafından Okur, Doğan ve Boğa programa sunumu ile katılan Doç.Dr. Oytun Erbaş’a çiçek takdim ettiler.