Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Orhan Ergür ayrılıyor mu?

Darıca Gençlerbirliği’ni 3. Lig 2. Grup’tan sezonu 72 puanla tamamlayarak şampiyonluğa ulaştıran isimlerden biri olan FİFA Menajeri Orhan Ergür, Darıca G.B’den ayrılıyor mu?

Orhan Ergür ayrılıyor mu?
05 Haziran 2018 - 13:28
Zonguldak’ta uzun yıllar futbol hakemliği yaptıktan sonra 2009 yılından bu yana yeşil sahalarda görevine menajer ve sportif direktör olarak devam eden FİFA Menajeri Orhan Ergür , memleketi Zonguldak basınına ziyarette bulundu. Ergür, Darıca Gençlerbirliği ile yaşadığı şampiyonluğu Zonguldak basınına değerlendirdi. Ergür açıklamasında ‘‘Son 3 yıldır Darıca Gençlerbirliği ile çalışıyoruz. Bu sene kadromuzu koruduk, gerekli takviyeleri yaptık, devre arasına 5. girdik. Devre arasında yaptığımız nokta takviyeler ile ikinci yarı 17 maçta 14 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyetle şampiyon olarak rekor kırdık, lider olarak şampiyon olarak şampiyon bitirip Darıca Gençlerbirliği’ni 2.Lig’e çıkardık. Bugün itibari ile Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü’ndeki görevimi bıraktım’’ dedi.
 
EREĞLİ’YE Mİ GİDİYOR?
Ergür, Ereğli Belediyespor’dan teklif aldınız mı? Böyle bir teklif gelirse değerlendirir misiniz? sorusunu ise şu şekilde cevapladı; “Teklif almadım. Şartlar oluşursa bir şey diyemem ama şuan görüntüye göre onlar kendi yapılanmasını yapmışlar, çok da değerli bir teknik adam getirmişler. 
Geçen sene de başarılı bir süreç yaşadılar. İnşallah bu sene o başarılı süreci devam ettirirler. Zafer Şahin hoca futbol oynadığı yıllardan tanıdığım iyi bir arkadaşlığım olan iyi bir teknik direktör. Bu işi başarabilecek yeteneğe ve kaliteye, bilgiye sahip bir arkadaşım. Bu takımı bir üst lige taşıyabilecek bilgi birikim var hem karakteri var, hem de oyunu disiplini var. Eğer bir gün böyle bir teklif gelirse değerlendiririz” diye konuştu.