Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık'ın yeğeni özel birey Yavuz, temsili askerlik yaptı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yeğeni özel birey Yavuz Bıyık, Gebze İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’nda gerçekleştirilen törenle temsili askerlik yaptı.

Başkan Bıyık'ın yeğeni özel birey Yavuz, temsili askerlik yaptı
24 Mayıs 2024 - 12:31
Asker üniforması giymek için sürekli olarak babası Mustafa Bıyık ve amcası Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a baskı yapan özel birey Yavuz Bıyık’ın hayali Genel Kurmay Başkanlığı ve Jandarma İl Alay Komutanlığı’yla yapılan görüşmelerin ardından bugün gerçekleşti.
Bugün sabah saatlerinde babası, annesi, amcaları ve tüm aile fertleriyle birlikte Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı’na giden Yavuz Bıyık,  üniforma giyip diğer askerlerle birlikte içtimaya çıkıp tekmil verdi.
Temsili olarak devriye görevi de yapan Yavuz Bıyık, bir süreliğine de nöbet tuttu.
Baba Mustafa Bıyık konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Bu gün oğlum Yavuz Bıyık için askerlik töreni yaptırılırdı. Emeği geçenlerden Rabbim razı olsun inşallah , bizde bu vesile ile 1990 yıllardaki askerlik anılarımızı tazeledik . Yavuz iştimaya katıldı nöbet tuttu devriyeye çıktı iyide çalıştı. Böyle organizasyonları yapanlardan emeği geçenlerden Rabbim razı olsun. Engelli kardeşlerimize çocuklarımıza bu anları yaşattıkları için destek veren herkese sonuz teşekkürlerimizi sunarız.’’ dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum