Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muhtar adayı Akın Ateş'ten muhteşem projeler

Yerel seçimler yaklaşırken partiler ve partilerin belediye başkan adayları gündemde yer almaya devam ediyor. Tüm seçmenlerin belediye başkanlıklarına odaklandığı bu günlerde muhtarlar unutulmuş gibi dursa da muhtar adaylarıda var olan algının dışında bir muhtarlık anlayışı yaratmak için canla başla çalışıyor.

Muhtar adayı Akın Ateş'ten muhteşem projeler
19 Şubat 2024 - 13:58 - Güncelleme: 20 Şubat 2024 - 11:22
İşte bu muhtar adaylarından bir de Cami Mahallesi Muhtar adayı Akın Ateş. ‘’Muhtarlığın sadece adı olmamalı’’ diyen Ateş,  mahalle sakinleri ile sorunlarını konuşmak, birlikte çözüm yolu bulmak ve muhtarlığı sadece ikametgâh alma yeri olmaktan çıkarmak için aday olduğunu söylüyor. 
Artık yaşanmayan komşuluk ilişkilerini canlandırmanın en büyük hayali olduğunun altını çizen Muhtar Adayı Akın Ateş hazırladığı broşürler, yapmayı vaat ettiği projeler, sarı baret sarı yeleklerle fark yaratıyor. 8 azanın yarısının bayan olduğu Muhtar Adayı Akın Ateş 10 sayfalık seçim broşüründe ‘’Yeni bir başlangıç için yeni bir vizyonla yola çıkıyoruz’’ parolasıyla ekibiyle hedefleriyle, çözümleriyle hazır olduklarını ifade ediyor.  Arama kurtarma ekiplerinin oluşturulması, Çok amaçlı ev, sanat atölyesi ve sergiler, hobi bahçeleri, gençlik projeleri ve canlı kan bankası, mobese, sosyal etkinlikler, çevre temizliği ve yeşil alanlar, mahalle tarihi projesi, yardımlaşma ağı, eğitim seminerleri gibi çok sayıda projeyi hayata geçirmek için çalışmaları tamamladıklarını ifade eden Akın Ateş, 1966 yılında doğduğu Darıca’da en büyük arzusunun mahallesine hizmet etmek, farkındalık yaratmak olduğunu vurgulayarak sarı yelek, sarı baretlerle çalışmaya hazır olduklarını ifade ediyor vemahalle sakinlerine verdiği mesajda ‘’değişim sizden hizmet bizden’’ diyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum