Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aziziye Akdağ Köyü Derneği yeni yönetimini tanıttı

Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Derneği, dün Darıca’da birlik ve istişare kahvaltısında bir araya geldi. Derneği yeni başkanı Bekir Çetinkaya, daima birlik ve beraberlik içinde yol izleyeceklerini söyleyerek programa katılan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Aziziye Akdağ Köyü Derneği yeni yönetimini tanıttı
19 Şubat 2024 - 13:59 - Güncelleme: 20 Şubat 2024 - 11:22
Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Derneği yeni Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çetinkaya ve yönetiminin tanıtıldığı toplantıya; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Yusuf Akpunar ve Kocaeli Üniversitesi Kültür Sağlık Daire Başkanlığı Şube Müdürü İmdat Akbaba katıldı.

BIYIK VE ŞAKAR KATILDI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Aziziye Akdağ Köyü Derneği’nin mensupları ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, teveccühlerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür etti. Bıyık, yaklaşık 12 yıl önce yine Akdağ Köyü Derneği’nde bir araya geldiklerini ve o gün orada Akdağlılar’ın desteğini arkasında güçlü bir şekilde hissettiğini ifade ederek, halen o gücü arkasında hissettiğini belirtti. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar da, Dadaşlar’ın misafirperver ve sıcakkanlılığına dikkat çekerek, davetlerinden dolayı teşekkür etti.

EYYUP ÇETİNKAYA’DAN YENİ YÖNETİME TAM DESTEK
10 yıllık başkanlık görevini Bekir Çetinkaya'ya devreden Eyyup Çetinkaya, “10 yıldır sürdürdüğümüz görevimizi iyisiyle kötüsüyle yaptıklarımız ve yapamadıklarımızla yeni yönetime devrediyoruz. Bundan sonraki süreçte yeni yönetim kuruluna desteklerimizi devam ettireceğiz. Tüm hemşerilerimiz ve köylülerimize birlik içerisinde nice güzel hizmetler yapmayı temenni ediyorum” dedi.

ÇETİNKAYA: HER ŞEY KÖYÜMÜZ VE KÖYLÜLERİMİZ İÇİN
Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Derneği’nin yeni Başkanı Bekir Çetinkaya ise açıklamasında, “Derneğimizin geleceğine dair alınan kararların hayırlı olmasını diliyor, istişare toplantımıza katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, köyümüz ve köylülerimiz için her daim hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum