Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MMO'da plaketler sahiplerini buldu

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, kuruluşunun 68. yılını kutladı. Kutlama programında meslekte 25, 40 ve 50 yılı geride bırakan isimlere plaketleri takdim edildi.

MMO'da plaketler sahiplerini buldu
25 Aralık 2022 - 10:13
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, 68 yılı geride bıraktı. Kuruluşunun 68. yılını Emex Otel'de organize edilen programla kutlayan oda yönetimi, üyeleri bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, meslekte 25, 40, 50 yılı geride bırakan makina mühendisleri verilen plaketlerle onure edildiler. Davetlilerin müzik ve yemekler eşliğinde sohbet ettiği gecede Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Gül, KYÖD Başkanı Uğur Saral, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, İzmit Belediyesi Koordinatörü Eray Bodur, Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ayşe Engin Arısoy ve TMMOB İç Mimarlar Odası Başkanı Hazel Pala Özcan makina mühendislerini özel günde yalnız bırakmadı.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Muhammet Ali Elma programa özel yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Meslekte 50., 40., ve 25.yılını doldurarak aramızda bulunan değerli meslektaşlarımızı kutluyorum. Sevdiklerinizle sağlık, mutlu, uzun yaşam diliyorum. Meslek yaşamınızda bugüne kadar biriktirdikleriniz başta ailelerinize, dostlarınızla paylaştıklarınız, mesleğe meslektaşlara, üretme, sanayileşmeye, kentimize, ülkemize kattıklarınız, emeklerinizden nedeniyle sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz. Odamızla yan yana duruşunuz temsilcilik, oda ve birliğimiz için TMMOB’ye ve kurullarında görev yapan her birimize umut olmakta, güç vermekte. İyi ki odamız var, iyi siz değerli meslek büyüklerimiz var, iyi ki birlikte olmaya devam ediyoruz. Birlikteliğimizin devam edeceğinden ise hiç şüphem kuşkum yok.

ÇÖZÜM YOLLARI ÜRETİYORUZ
Uzun yıllardır sürdürülen yanlış ekonomi politika tercihlerin sürdürülemez hale geldiği toplumun tüm kesimlerince görülmektedir. TL’nin devam eden değer kaybı, neredeyse sabah akşam devam eden zamlar ve dayanılmaz bir hal alan hayat pahalılığı ve enflasyon, piyasa belirsizlikleri ve istikrarsızlıklar, işlerin durması ve iş yerlerinin kapanması ile ortaya çıkan işsizlik, örgütlenme önündeki engeller ülkemizi yangın yerine çevirmiştir. Bilimsel gerçekler ve toplumsal ihtiyaçlar göz önünde bulundurulmadan hayata geçirilen projeler ile kıyılarımız, ormanlarımız, denizlerimiz, tarım alanlarımız talan edilmeye devam ediliyor. Ayrıca kadın ve işçi cinayetleri tüm hızıyla devam ediyor. Bizler en az mesleğimize ve meslektaş sorunlarımıza sahip çıktığımız kadar kentimiz ve ülke sorunlarına da sahip çıkarak çözüm yolları üretiyoruz.”

MESLEKTE 25.YIL PLAKETİ ALANLAR:
Aykut Ak, Ahmet Oruç, Onur Özden, Çağlar Bekiroğlu, Tülay Ertozan, Resul Onğun, Yasemin Akyüz Yağcıoğlu, Murat Sabri Çakır, Alpaslan Güven, Hasan Yıldız, Altuğ Altaş, Özcan Güven, Hüseyin Kandemir, Çağın Karabıçak, Günay Köse, Halil Serkan Süngü, Cengiz Bayraktar, Ahmet Erdemiş, Elif Öğüt, Kubilay Aydın, Cihan Taşlı, Ali Atlıbağ.

MESLEKTE 40.YIL PLAKETİ ALANLAR:
Mehmet Özcan Taras, Ahmet Serdal Kavurmacıoğlu, Mehmet Tüccar, Birol Göksel Şeref, Tamer Özcan, Feyzi Ölger, Abdurrahman Balçık, Adnan Yenice, Rıfat Yassıbaş, Metin Aktürk, Abdullah Fahri Aloğlu, Cengiz Ürer, Özkan Mandacı, Yusuf Elbasan, Fatih Tok, Tahir Nejdet Çetin, Fikret Özdemir, Adnan Çalışır, Ali Celal Kaplan, Ömer Tekelioğlu, Gültekin Keskin, Ali Alp Dümen, Cahit Yıldırım, Metin İlim, Hülya Yetiştiren, Adalet Zeren, Mustafa Akçay, Mustafa Dağdeviren, Mehmet Ali Morelli.

MESLEKTE 50.YIL PLAKETİ ALANLAR: Tahir Ünal Angün, Mehmet Özbostancı, Ahmet Oruç, Şeref Yerlikaya, Ünal Aktaş, Cevat Yılmaz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum