Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kocaeli'de sosyal medya platformu kuruldu

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) İl Başkanlığı bugün İzmit’te bulunan Tramway Kafe’de Z kuşağıyla kahvaltıda bir araya geldi.

MHP Kocaeli'de sosyal medya platformu kuruldu
03 Temmuz 2021 - 15:05
25 gencin katıldığı programda yeni kurulan Milliyetçi Hareket Partisi Sosyal Medya Platformu duyurulurken aynı zamanda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sınavsız üniversite ile ilgili sözleri okundu ve bununla ilgili broşür dağıtımı gerçekleştirildi. Programa İl Başkanı Aydın Ünlü, il yönetim kurulu üyeleri ve gençler katılım gösterdi. Sözlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sınavsız üniversite talebiyle yaptığı açıklamayı okuyarak başlayan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün MHP Kocaeli İl Teşkilatı’nın sosyal medya platformunda görev alan genç arkadaşlarımızla bir kahvaltı toplantısı yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi kurumsal bir siyasi parti. Milliyetçi Hareket Partisi’ni önemseyeni partinin de önemsediğini göreceksiniz. Geçtiğimiz hafta liderim Devlet Bahçeli’nin sınavsız üniversite ile ilgili bir çıkışı oldu. Liderim Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin gündemine aldığı sınavsız üniversite. 200 puan alan genç ile 500 puan alan gençlerimizin değerini bilen insanlarız. 200 puan alan genç değersiz, 500 puan alan genç çok değerli bir genç mi?” dedi.

“SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”
Sosyal medya platformu hakkında da konuşan Ünlü, “Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmalarını, genel başkan yardımcılarımızın yaptığı konuşmaları canlı yayınları dinlemeniz gereken şeyleri sosyal medya platformu olarak size gönderdiğimizde MHP’yi sosyal medyadan takip ederek, arkadaşlarınıza da takip ettirerek bu çalışmaya destek vermeniz bizim için önem ifade ediyor. Türkiye’de yüzde 96 sosyal medya kullanımı var. Hayat sosyal medyada değil ancak vazgeçilmezimiz de değil. MHP olarak genç, dinamik, tecrübeli bir ekiple sosyal medyada sizin bize verdiğiniz destekle daha güçlü olmak, bilgilerimizi, hedeflerimizi iletmek istediğimiz konuları sizlerin aracılığıyla her yere ulaştırmak için sizden destek bekliyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum