Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Liseli AGD'liler Ankara'da buluştu

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi, Ankara Kızılcahamam’da liseli öğrencilere yönelik iki günlük eğitim toplantısı tertip etti. Programa 81 ilden Anadolu Gençlik Derneğinin il ve ilçe liseler komisyonları ile lise okul başkanları katıldı.

Liseli AGD'liler Ankara'da buluştu
15 Kasım 2021 - 12:46
Kocaeli’den de 100’e yakın lise başkanının katıldığı toplantı renkli görüntülere sahne oldu. Programa ezgi sanatçıları ve eğitmenlerin yanı sıra Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan da katıldı. Turhan’ın yaptığı coşkulu konuşma gençler tarafından büyük beğeni topladı. 

Zatsan: “Hedefimizi İşittik ve Kollarımızı Sıvadık”
Programı değerlendiren Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Liseler Komisyon Başkanı Serkan Zatsan; “Genel merkezimizin tertip ettiği lise okul Başkanları toplantısına Kocaeli olarak güzel bir katılım sağladık. Farklı vilayetlerden gelen derneğimizin mensubu kardeşlerimizle kucaklaştık ve onlarla fikir alışverişinde bulunduk. 
Genel Başkanımız başta olmak üzere çok kıymetli teşkilat büyüklerimizi dinledik. Büyük bir heyecan aldık. Bize verilen hedefleri işittik ve onları gerçekleştirmek için kollarımızı sıvadık. 

“Zirveye çıkaracağız”
Lise başkanlarımız da çalışmalarında emin adımlarla ilerleyecek ve Kocaeli’de girmediğimiz lise, ulaşmadığımız genç kalmayacak. Kocaeli olarak bu zamana kadarki lise çalışmalarımızda ciddi neticeler elde ettik. Geçmişten gelen birikimimizden de istifade ederek bu çalışmaları tüm Kocaeli’de zirveye çıkaracağız.” İfadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum