Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yakup Törk gazetemize konuştu; Bu karara tüm Darıcalılar sevindi!

Adaylık yolu yeniden açılan CHP Darıca eski İlçe Başkanı ve geçtiğimiz dönem CHP Darıca Belediye Başkan adayı olan Yakup Törk, gazetemize konuştu. Törk, ''Bu olumlu kararın çıkması, beni seven ve destekleyen partili ve partisiz herkesin mutlu olması beni çok duygulandırdı. Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Yakup Törk gazetemize konuştu; Bu karara tüm Darıcalılar sevindi!
15 Kasım 2021 - 12:30 - Güncelleme: 17 Kasım 2021 - 11:22
CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun CHP Darıca eski İlçe Başkanı ve geçtiğimiz dönem CHP Darıca Belediye Başkan adayı olan Yakup Törk ile ilgili 2 yıl boyunca aday olmama kararı mahkemede tarafından kabul edilmemiş, Yakup Törk'ün alınan karara göre genel ve yerelde aday olabileceği açıklanmıştı. Gazetemize konuşan Yakup Törk, konunun teknik bir sıkıntı olduğuna dikkat çekerek, daha güçlü bir şekilde yeniden sahalarda olacaklarını belirtti. 

KEŞKE YAŞANMASAYDI AMA YAŞANDI…
Törk gazetemize özel yaptığı açıklamada ''Konu teknik bir sıkıntıydı. Adaylığımızla alakalı bir sıkıntı vardır. Geçmişe göre daha bir güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz. İlçe örgütümüze, il örgütümüze destek vetreceğiz. Partimiz iktidar olma yolunda ilerliyor. Ben olduğum yerdeyim, hiç bir değişiklik yok. Bu süreç, beklediğimiz bir süreçti. Keşke yaşanmasydı ama yaşandı. Bir kırgınlığım, bir kızgınlığım yok. Ben partimin bir neferiyim. Artık önümüze bakıyoruz. Daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Daha önce de çalışıyorduk ama artık önümüzde bir engel de kalmadı. 

TÜM DARICALILAR BU KARARA SEVİNDİ
Bu olumlu kararın çıkması, beni seven ve destekleyen partili ve partisiz herkesin mutlu olması beni çok duygulandırdı. Çok ciddi telefonlar aldım. Öyle mutlu oldum ki, beni seven insanların daima benim yanımda olmaları benim için çok mutluluk verici.  Bu kadar çok seviliyor olmam bana zaten siyaset yaptırıyor. Bu karar aslında tüm Darıcalıların sevindiği bir karar oldu. Partimizden çok destekler aldım. Yarım bıraktığımız işi örgütlerimizle beraber büyük bir zaferle tamamlayacağız. Daha güçlü olarak hem Darıca'da hem Kocaeli'de örgütlerimizle ve vatandaşlarımızla beraber yürüyeceğiz. Vatandaşlar, bizi hep sahada görmek istiyor. Biz de inşallah  o beklentileri karşılayacağız. Gençlerin ve kadınların umutlarını devam ettirmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum''' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum