Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOÜ'de en büyük kariyer fuarı için yoğun hazırlık

Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF) için hazırlıklar devam ediyor. Kariyer fuarı için sponsor olmak isteyen firmalar, ana sponsor, platin sponsor, altın sponsor, gümüş ve bronz sponsorluklardan birini tercih edebilecek.

KOÜ'de en büyük kariyer fuarı için yoğun hazırlık
25 Ocak 2024 - 09:40
MARMARAKAF’TA HEDEF BİNLERCE ZİYARETÇİ
Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı destekleriyle düzenlenecek "Yetenek Her Yerde - Marmara Kariyer Fuarı’na yüzlerce kurum ve kuruluşun katılması bekleniyor. 26-27 Şubat tarihlerinde Kocaeli Kongre merkezinde gerçekleşecek MARMARAKAF’ta 100 bin ziyaretçi, 250 konuşmacı, 1000’ i aşkın firma, binlerce etkileşim ve verimlilik hedefleniyor.

SPONSORLUK BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR
MARMARAKAF için sponsorluk başvuruları devam ediyor. Ana sponsorluk için belirli bir ücret belirtilmedi. Platin sponsorluk için firmalar 300 bin lira, altın sponsorluk için 150 bin lira, gümüş sponsorluk için 75 bin lira, bronz sponsorluk için 25 bin lira ücret ödeyerek sponsor olabilecek. Sponsor olan firmalara seviyesine göre ekstra hizmetler sağlanacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum