Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Köpeğin saldırısına uğradı, hastaneye kaldırıldı

Darıcalı Kadir Aktaş, işi için gittiği Gebze Telekom'dan çıkarken, kurum personeli tarafından sahiplenilen sokak köpeği tarafından bacağından ısırıldı.

Köpeğin saldırısına uğradı, hastaneye kaldırıldı
07 Mayıs 2020 - 16:33
Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet eden Kadir Aktaş, dün öğle saatlerinde  gittiği Telekom'un Gebze Sultan Orhan Mahallesi'ndeki  Şubesi'nde  bir köpeğin saldırısına uğradı.
Telekom Şubesi'ndeki işlemlerini tamamlayıp binanın kapısından çıktığı sırada başıboş bir köpek tarafından bir anda saldırıya uğradığını ve kaçmaya fırsat bulamadan bacağından ısırıldığını belirten Kadir Aktaş, daha sonra tedavisinin yapılması için Telekom çalışanları tarafından kuruma ait araçla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü belirtti.
Tedavisinin ardından Gebze Cumhuriyet Karakolu'na giderek Telekom çalışanlarından şikayetçi olduğunu söyleyen Kadir Aktaş, '' Beni ısıran köpek, aslında sokak köpeğiymiş, Telekom Şubesi'nde personeli tarafından sahiplenilmiş ama hiç bir şeklide bağlanmamış. Kuruma giren çıkan onlarca vatandaşın önünde serbestçe dolaşıyor, içerdeki işlemlerimi tamamlayıp tam kapıdan çıkmıştım ki, bana saldırıp bacağımdan ısırdı, ne olduğunu anlayamadım. '' şeklinde konuştu.
Telekom Gebze Şubesi'ne giden vatandaşları da bu konuda uyaran Kadir Aktaş, köpek dehşet saçıyor, kurumun mesai saatleri içinde kapı önünde hiç bir tedbir alınmadan serbestçe dolaşıyor. Lütfen dikkatli olun'' dedi. Olayın ardından gösterdiği tepkiden rahatsız olan  Telekom'daki bir yetkilinin kendisine çıkışarak, '' Ne yapalım, ne istiyorsun ? Köpek işte !'' şeklinde ifadeler kullandığını söyledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Gülen Yılmaz
    3 yıl önce
    Bağlarbaşı bayraklı sokak icin de tedbir istiyoruz. Sağlık personeliyim, ise gidip gelirken hep aynı kopek sorunuyla karşı karşıya kalıyorum. Toplayın artık