Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Tokatlılar Federasyonu kuruldu

40 binden fazla Tokatlı vatandaşın yaşadığı Kocaeli’de Tokatlılar Federasyonu kuruluyor. 15 dernekten oluşan Kocaeli Tokatlılar Federasyonunun (KOTFED) tanıtımı önümüzdeki günlerde yapılacak

Kocaeli Tokatlılar Federasyonu kuruldu
10 Mart 2022 - 09:55 - Güncelleme: 10 Mart 2022 - 11:02
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Hüseyin Şaşkın’ın başkanı olduğu Tokat İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma Derneği öncülüğünde Kocaeli’de Tokatlılar Federasyonu kuruluyor. 42 bin 840 Tokatlı vatandaşın bulunduğu ilimizde 12 resmi derneği çatısı altında toplayan Tokatlılar Federasyonunun tanıtımım ise 20 Mart Pazar günü saat 11:00’da Derince’de bulunan Yelken Kafe ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

TOPLAM 15 DERNEK
Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan federasyona ilişkin açıklamalarda bulunan KOTFED Genel Sekreteri Murat Yılmaz, Kocaeli Tokatlılar Federasyonuna ilişkin şu ifadeleri kullandı: 

“Biz Kocaeli Tokatlılar Federasyonu olarak 12 dernekle birlikte kurulduk, toplamda 15 dernek olacağız. Köy derneklerimiz, ilçe derneklerimizle birlikte şu anda 12 resmi derneğimiz var, 3 derneğimiz ise sonradan katılacak aramıza. Onların seçimlerini bekliyoruz tüzük değişikliği için. Aramıza katılacak olan 3 derneğimizle birlikte bünyemizde toplamda 15 dernek olmuş olacak hayırlısıyla. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum