Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti adayının aracının lastiklerini kesen 2 şüpheli yakalandı

Gebze'de İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin'in seçim aracının lastikleri kesildi. Yıldıztekin'in şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, lastikleri kestiği belirlenen 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

İYİ Parti adayının aracının lastiklerini kesen 2 şüpheli yakalandı
21 Mart 2024 - 11:40
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin'e ait seçim aracının lastikleri, önceki gece Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde park halindeyken kesildi. Kendisine ait iş yeri önünde yaşanan olay sonrasında Yıldıztekin, durumu polise bildirdi. Aracının lastiklerinin kesildiğini bir vidyo yayınlayarak duyuran Yıldıztekin, "Şehrin merkezinde, güvenlik kameralarının olduğu yerde, seçim aracımızın lastikleri düşmanca kesildi. Bu, bizim gözümüzde bir milli servettir. Nerede olursa olsun, kimin malı olursa olsun, yapılması hiç doğru değil. Emniyetin böylesine merkezi bir noktada yaşanan üzücü hadisenin faillerini bulamaması mümkün değil. Sadece bununla sınırlı kalmadı. Kocaeli genelinde reklam broşürlerimiz, afişlerimiz ve duvar reklamlarımızın yüzde 60’ı kesildi veya yırtıldı. Kin ve nefret ile yapılan bu işlerin yarın başka sonuçlar doğurmamasını diliyorum" dedi.

ŞÜPHELİLER GÜVENLİK KAMERASINDA

Aracın lastiklerini kesen şüphelilerin görüntüsü, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıztekin'e ait işyerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde, gece saat 03:50 sıralarında aracın yanına gelen 2 kişinin bir süre araç etrafında dolaştıktan sonra ayrıldığı görülüyor. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri, yaptıkları araştırma neticesinde şüphelilerin İ.E.Ç., (19) ve Ü.S.N. (20) isimli kişiler olduğunu belirledi. Ekipler, 2 şüpheliyi de gözaltına aldı. Şüphelilerde İ.E.Ç.'nin daha önce kasten yaralama suçundan sabıka kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mala zarar verme suçlaması ile adliyeye sevk edilecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum