Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İskenderun'a galibiyet için gidiyoruz!

Son iki maçını kazanan temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği hafta sonu zorlu bir maça çıkacak. Grup ikincisi İskenderunspor’a konuk olacak olan sarı yeşillilerde hedef puan ya da puanlarla Darıca'ya dönmek.

İskenderun'a galibiyet için gidiyoruz!
09 Aralık 2021 - 10:55 - Güncelleme: 11 Aralık 2021 - 17:52
Önce Bayrampaşa’yı deplasmanda, ardından Karakoçan’ı da sahasında 1-0’lık skorlarla mağlup eden 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği haftayı 16 puanla 15. sırada tamamladı. Düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan sarı yeşilliler 2 haftada aldığı 6 puanın ardından biraz olsun nefeslendi. Pazar günü İskenderunspor ile çok zorlu bir deplasman maçına çıkacak olan takımda teknik adam Cengiz Seçsev “Her maçımız final. Rakibimiz kim olursa olsun puan ya da puanlar almak için mücadele edeceğiz” dedi. Düzcespor’u 4 puan geriden takip eden İskenderun ekibi son 5 iç saha maçını kazanırken yükselen formu ile dikkat çekiyor.

GOLCÜ FATİH ŞERİFOĞLU CEZALI
Ekibimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde Atakan’ın cezası sona erdi. 15 maçta attığı 9 golle takımın en golcü ismi olan Fatih Şerifoğlu sarı kart cezası olduğu için İskenderun maçında sahadaki yerini alamayacak. Sakatlığı devam eden kaleci Alper’in ise İskenderun’da da forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum