Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İrem Derici'ye Kocaeli kapıları kapandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği KarFest’te sahne alan İrem Derici'nin “Şu an burada olamayan Melekler g.tümü yesin” sözü, tepki gördü.

İrem Derici'ye Kocaeli kapıları kapandı
30 Ocak 2020 - 17:24

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği KarFest’te sahne alan İrem Derici'nin binlerce insana hitap ederken sahnede söylediği sözler izleticileri şaşırttı.  Konser esnasında “Kalbimin tek sahibine” şarkısını söylerken “Melekler nur saçmış aşkım yüzüne” kesitini okuduktan sonra “Şu an burada olamayan Melekler g.tümü yesin” diyerek kalçasına vurdu. Derici’nin bu davranışı sahnedeki izleyiciyi şok içerisinde bıraktı.

Büyükşehir Belediyesi, şarkıcı İrem Derici’nin Kartepe Kış Festivali’ndeki konserinde sarf ettiği sözler üzerine bir açıklamada bulundu.

 

BÜYÜKŞEHİR AÇIKLAMA YAPTI

Yapılan açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyeleri tarafından düzenlenen Kartepe Kış Festivali-Karfest, bu yıl ilk kez 18 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildiği ve  geniş katılımlı festivalin başarıyla tamamlandığı hatırlatıldı. Organizasyonu düzenleyen belediyelerden kaynaklanan olumsuz hiçbir olay yaşanmadığının da belirtildiği açıklamada organizasyonda sahne alan sanatçılardan olan İrem Derici’nin konser sırasında doğaçlama olarak yaptığı konuşmaların, kamuoyu ve belediye tarafından tepkiyle karşılandığı ifade edilirken, ‘ İrem Derici’nin sarf ettiği sözler sadece kendisini bağlamaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak; halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözlerden dolayı şarkıcı İrem Derici’yi şiddetle kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.’’ denildi.