Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hep böyle oynayın canımızı verelim!

İzmit Belediye takımın da ne bir Hüseyin Mete, ne Gökhan, ne de bir Mehmet kalitesinde isim vardı. 1-0 yenik olmasına rağmen 2-1 öne geçen Bayramoğlu, kritik maçta inanılmaz hatalar sonunda rakibine 3-2 mağlup oldu. Maç sonrası üzüntü yaşansa da Bayramoğlu, taraftarının göğsünü kabartan bir oyun ortaya koydu.

Hep böyle oynayın canımızı verelim!
05 Kasım 2012 - 08:57
 İzmit Belediye takımın da ne bir Hüseyin Mete, ne Gökhan, ne de bir Mehmet kalitesinde isim vardı. 1-0 yenik olmasına rağmen 2-1 öne geçen Bayramoğlu, kritik maçta inanılmaz hatalar sonunda rakibine 3-2 mağlup oldu. Maç sonrası üzüntü yaşansa da Bayramoğlu, taraftarının göğsünü kabartan bir oyun ortaya koydu.Milyon lira harcanarak kurulmuş bir ekip İzmit Belediyesi. Belediye tüm gücü ile destekliyor takımını. BAL’dan, 3. Lig’den isimler alınmış amatörlerin en iyisi toplanmış. Bayramoğluspor ise yıldızlarının tamamıyla yollarını ayırmış ve kısıtlı imkanlarla yoluna devam eden bir ekip. Ancak Cumartesi günü Beylikbağı Stadı’nda aksi bir görüntü vardı. Sanki milyonluk takım beyaz formalı Bayramoğlu, mahalle takımı da İzmit Belediye idi. İlk yarısını 1-0 önde tamamlayan lider, şanslıydı. Direkten dönen toplar, etkili ataklar vardı. Ama olmamıştı. 2. Yarı bu kadar şanslı olamadılar. Önce eşitlik, ardından seri hareketlerle, muhteşem bir gol atan Hüseyin Mete’nin golü geldi. Öne geçtik, lideri sarsmaya devam ettik. Farkı açacak fırsatlar da bulduk ama olmadı.


 
KALEMİZDE İKRAM VAR
Bayramoğluspor’da kalecinin ilk yarıdaki sakatlanması ve pozisyonlarda ki tedirginliği, rakibin eksik kaldığı dakikalarda İzmit temsilcisine moral golü getirdi. Penaltıyı çala hakem, kırmızı es geçerken, penaltının doğruluğunda şüphesi vardı gibi. Ancak penaltıyla eşitlik gelse de favori Bayramoğluspordu. Kalede ki ikrama Yiğit’te eşlik edince, maç boyunca kanadından pozisyon verme rahatsızlığını sürdürdü genç yıldız, son dakikada bir şans daha tanıdı ve konuk takımda bu ikramı geri çevirmedi. Darıca Kale Bayramoğlu bir kez daha muhteşem oynayıp, kaybetse de, taraftarı ve maçı izleyenler, bu takımın mutlaka hedefe ulaşacağını ve şu anda Kocaeli’nin en tempolu oynayan takımı olduğunu dile getirdiler.
 
TÖRK ÇILDIRDI
Karşılaşmayı Gebzespor Kulüp Başkanı Yavuz Unsur ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Mücahit Sak ile birlikte takip eden Bayramoğluspor’un genç başkanı Yakup Törk, geç gelen golleri çoşkulu sevinçlerle kutlarken, son dakikalar da gelen talihsiz gollerle de adete çılgına döndü. Spor camiasının beyefendi yüzü ve Bayramoğluspor efsanesini yeniden yaratan isim olan Yakup Törk, trajik bir yenilgi yaşamalarına rağmen oyuncularını ve teknik ekibi mücadelelerinden kutlayarak, ilerleyen haftalar da bu kayıpları mutlaka telafi edeceklerini söyledi.