Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GEPOSB'da yeni başkan Mustafa Koray Kantarcı oldu!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin (GEPOSB) 17. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Dursun Çetin başkanlığı GEMAK Genel Soğutma Mak. San. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koray Kantarcı’ya teslim etti.

GEPOSB'da yeni başkan Mustafa Koray Kantarcı oldu!
30 Mayıs 2022 - 09:51 - Güncelleme: 30 Mayıs 2022 - 11:06
ÇETİN YENİDEN ADAY OLMADI
Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin (GEPOSB) 17. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Bölge Yönetim Merkezi Osman Erkan Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda, mevcut başkan Dursun Çetin yeniden aday olmayınca, görevi başkan adayı olarak seçime giren Yönetim Kurulu Üyelerinden GEMAK Genel Soğutma Mak. San. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koray Kantarcı’ya teslim etti.

AÇIK OYLAMA ŞEKLİNDE YAPILDI
Genel Kurul’da gündem gereği yeni dönem Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu üyeleri seçimi ve OSBÜK Temsilcileri oylamasına geçildi. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri için mevcut yönetimin dışında başka liste veren olmadığı için oylama Divan Başkanı önerisi ile açık oylama şeklinde yapıldı.

YÖNETİM SAYISI 5’DEN 7’YE YÜKSELDİ
Yapılan oylama sonucu Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri 4 yıllığına oy birliği ile seçildiler. Genel Kurul’da ayrıca yönetim sayısı 5’ten 7’ye yükseltildi. Yönetim Kurulu’na bir önceki yönetimde Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev yapan Atahan Madeni Eşya Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atalay ve PİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz seçildi.

YÖNETİM KURULUNDA KİMLER YER ALIYOR?
Yönetim Kurulu Başkanı: Mustafa Koray Kantarcı
Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Sadık Sezgin
Yönetim Kurulu Üyesi: Dursun Çetin
Yönetim Kurulu Üyesi: Gürbüz Salman
Yönetim Kurulu Üyesi: Ramazan Çeker
Yönetim Kurulu Üyesi: Hüseyin Atalay
Yönetim Kurulu Üyesi: Şamil Tahmaz

DENETİM KURULU
Denetim Kurulu Üyesi: Hakkı Erez
Denetim Kurulu Üyesi: Berkay Sönmez

GEPOSB 14 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR
GEPOSB, Türkiye’nin kişi başına düşen üretim miktarının en yüksek olduğu İstanbul ve Kocaeli sınırının kesiştiği noktada, Gebze’de yer alıyor. Ulaşım kolaylığı, pazara yakınlığı, teknolojik alt yapısı, tedarik kolaylığı ile “Türkiye Sanayisinin Odağı’nda” olan GEPOSB, yerli ve yabancı sermayenin cazibe merkezi. Bölge içerisinde Gıda, Tekstil, Plastik, Elektrik-Elektronik, Makine, Kimya, Otomotiv, Petrokimya, Metal, Madeni Eşya, Cam, Sağlık ve Bilişim sektörlerine ait firmalar yer alıyor. Yaklaşık 14 bin kişiye istihdam sağlayan GEPOSB’da yüzde yüz doluluk oranı sağlandığında çalışan sayısının 15 bine ulaşması hedefleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum