Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Center'da kitap fuarı ve özel okul tanıtım günleri başladı

Gebze ve çevresinde sosyal yaşamın kalbi olmaya devam eden Gebze Center, Ocak ayı etkinlikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.  13’üncü Kitap Fuarı ve Özel Okul Tanıtım Günleri ile Gebze Center, Ocak ayında hem kitapseverleri hem de öğrencilerle ebeveynlerini ağırlayacak. 28 Ocak’a kadar sürecek olan fuar kapsamında birbirinden değerli yazarlar sevenleriyle buluşurken, veliler de özel okul görüşmelerini 21 Ocak’a kadar gerçekleştirebilecek.     

Gebze Center'da kitap fuarı ve özel okul tanıtım günleri başladı
17 Ocak 2024 - 12:49 - Güncelleme: 18 Ocak 2024 - 17:20
Fiba CP’nin yönetim faaliyetlerini yürüttüğü, hayata geçirdiği etkinliklerle ziyaretçilerinin ilgisini ve beğenisini toplayan Gebze Center, kurulduğu günden bu yana düzenlediği Kitap Fuarı’nı ziyarete açtı. Penguen Kitabevi iş birliği ile düzenlenen fuarda, birbirinden değerli isimler sevenleriyle buluşup, kitaplarını imzalayacak.  

Ziyaretçiler sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatının yanı sıra avantajlı fiyatlardan da faydalanabilecek. Bu yıl 13’üncü kez düzenlenen ve 28 Ocak’a kadar devam edecek olan Kitap Fuarı, Gebze Center AVM etkinlik alanında gerçekleşiyor.  

Gebze Center, Özel Okul Tanıtım Günleri’ne ev sahipliği yapıyor
Alışveriş deneyiminin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerle de ziyaretçilerine birbirinden özel hizmetler sunan Gebze Center, velilerin özel okul görüşmelerine de ev sahipliği yapıyor. 21 Ocak’a kadar gerçekleştirilecek görüşmelerle veliler, çocukları için en uygun ve en doğru okulu bulma fırsatını yakalıyor. Özel Okul Tanıtım Günleri’ne Gebze bölgesinde yer alan American Life, Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji, Çözüm Koleji, Era Koleji, Hisar Koleji, Mektebim Koleji, Moda Dil, Özel Nurşen Ceylan Anaokulu, Özel Yeni Atlas Okulları, Özelsin Koleji, Pelikan Koleji ve Uğur Okulları katılıyor. 

Hem Gebze hem de çevresindeki ilçelerin kültür ve alışveriş merkezi olan Gebze Center; marka çeşitliliği, geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmetlerinin yanı sıra gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum