Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eray Şamdan GTO'nun Onur Konuğu oldu

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimi, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede gümüş madalya kazanarak göğsümüzü kabartan Darıca Belediyesi sporcularından Eray Şamdan’ı ağırladı

26 Ağustos 2021 - 00:10 - Güncelleme: 26 Ağustos 2021 - 00:13
2020 Tokyo Olimpiyatları Karete dalında 2. olarak ülkemize gümüş madalya getiren Eray Şamdan, GTO’nun Ağustos Ayı Meclis Toplantısı’na konuk oldu.
Toplantinin Onur Konuğu Eray Şamdan’ı ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile geitiren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO ve çalışma arkadaşları adına Eray Şamdan’a küçük bir hediye taktim etmek istediklerini söyleyerek, ‘’ Bu hediyenin alamı çok küçük ama bizim için bugün büyük gün.Eray’ın daha nice şampiyonalara, nice başarılara imza atacağını hissediyorum Eraycığım, başarıların daim olsun, çıktığın bu yolda yolun açık olsun.85 milyon arkanda,seni kutluyorum.’’ dedi.
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, yanına oturttuğu Şamdan’ın elini omzuna koyarak kendisine olan sevgisini ve samimiyetini bu şekilde gösterirken, Darıca Belediyesi sporcusu olmasından dolayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı, belediye çalışanlarını ve emeği geçen herkesi bölge adına teşekkür etti.
Çiler, GTO adına Eray Şamdan’a Cumhuriyet altını hediye ederken yaptığı konuşmasında, ‘’ Eray bu altın gibi olsun, yere düşsün paslanmasın, suya düşsün ıslanmasın, yolu açık olsun’’ şeklinde konuştu.
Eray Şamdan ise, Nail Çiler’in daveti ve hediyesi için teşekkür ettiğini ifade ederek saygılarını sunduğunu belirtti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum