Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Küçük Ömer, boğazındaki delikten kurtulacak!

Darıca'da yaşayan Handan ve Ferhat Koçak çiftinin 3 yaşındaki oğulları Ömer Asaf, yaklaşık 20 ay önce leblebinin boğazını tıkaması sonucu nefessiz kaldı. Götürüldüğü hastanede, duran kalbi yeniden çalıştırılan ve 63 gün tedavi gördükten sonra taburcu edilen minik bebek yatağa mahkum kaldı. O tarihten bu yana çalmadık kapı bırakmayan baba Ferhat koçak, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğlunun sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini açıkladı.

26 Ağustos 2021 - 09:24 - Güncelleme: 27 Ağustos 2021 - 17:27
Darıca'da yaşayan Handan ve Ferhat Koçak çiftinin 3 çocuklarından en küçüğü olan Ömer Asaf, 7 Ocak 2020 tarihinde evde leblebi yuttu. Çocuğunun nefes alamadığını gören Ferhat Koçak, sokağa çıkarak yardım istedi. Bir komşularının aracıyla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ömer Asaf'ın, yolda kalbi durdu. Hastanede hayata döndürülen Ömer Asaf, ambulans ile Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Burada 45 gün yoğun bakımda kalan Ömer Asaf, çocuk servisinde 18 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. Oğlunun geçirdiği rahatsızlığı anlatan Ferhat Koçak, "Ömer Asaf'ın, yaklaşık 20 ay önce yabancı cisim aspirasyonu sonucu, yani boğazına leblebi kaçması sonucu kalbi durdu. Farabi Devlet Hastanesi'nde kalbi çalıştırıldı. Oradan ambulans ile Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildik. 45 gün yoğun bakım süreci yaşadı. Ondan sonra boğazdan delik açılarak makineye bağlandı. 

BOĞAZINDA AÇILAN DELİKTEN KURTULUYOR

Daha önceki açıklamalarında tedavide kullanılan malzemelerin bir kısmının devlet tarafından karşılandığını  söyleyen baba Ferhat Koçak, gazetemizin ilk haberinin ardından duyarlı vatandaşların ve yetkillilerin kendilerine kucak açtığını belirterek, oğlunun iyileşmesi sürecinde hayırsever vatandaşlardan destek gördüğünü sözlerine ekledi.
Baba Ferhat Koçak yaptığı paylaşımda, '' Bunu da başardık Allah'ın izniyle diyeceğimiz  bir kaç operasyona gireceğimiz inşallah sonu mutluluk ile bitecek bu süreçte sizlerin duasına ihtiyacımız var.Yarın mega Medipol üniversitesi hastanesinde trakeostomiden (boğazındaki delik) kurtulacağız bunun için bir kaç operasyona gireceğiz lütfen kalben dualarınızı eksik etmeyin.Allah yâr ve yardımcımız olsun.'' dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum