Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü binası yılan hikayesine döndü!

2017 yılının şubat ayında inşaatına başlanan Emniyet Müdürlüğü’nün Darıca Bayramoğlu Mahallesi’ndeki yeni hizmet binası, müteahhit firmanın çalışmaları yarıda bırakması sonrası temel atma safhasından öteye gidemedi. Aradan geçen 21 aydan bu yana tek tuğla dahi konulmayan inşaatın akibetinin ne olacağı henüz bilinmiyor.

Emniyet Müdürlüğü binası yılan hikayesine döndü!
23 Ekim 2018 - 17:38
2017 yılının şubat ayında inşaatına başlanan Emniyet Müdürlüğü’nün Darıca Bayramoğlu Mahallesi’ndeki yeni hizmet binası, müteahhit firmanın çalışmaları yarıda bırakması sonrası temel atma safhasından öteye gidemedi. Aradan geçen 21 aydan bu yana tek tuğla dahi konulmayan inşaatın akibetinin ne olacağı henüz bilinmiyor.Yüklenici müteahhit firmanın 1 yıl içerisinde anahtar teslim şeklinde bitireceğinin sözünü verdiği Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı, yüklenici firma sahibinin iflas etmesi sonucu 21 aydan bu yana akibetini bekliyor.
Yüklenici firmanın iflasının ardından ihaleyi fesheden Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü 16 Ocak 2018 tarhinde yeniden ihaleye çıkmıştı. Bu ihalenin de sonucu öğrenilemezken Ak Parti Kocaeli Milletvekil Cemil Yaman ve Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık İl emniyet Müdürlüğü’ne yaptıkları ziyarette konuyu gündeme getirmiş ve yeni bir ihalenin ardından geçtiğimiz mayıs ayında inşaatın başlanılacağının sözünü vermişlerdi. Tüm bu gelişmelerin ardından Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün Bayramoğlu Mahallesi’deki inşaatı ne yazık ki aradan geçen onca zamana ve onca söze rağmen  başlanıldığı gibi öylece yerli yerinde duruyor.