Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emine Zeybek'e önemli görev!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek'in teşkilatta yükselişi sürüyor.Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Zeybek'i Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı'na getirdi.

Emine Zeybek'e önemli görev!
21 Nisan 2021 - 09:41 - Güncelleme: 21 Nisan 2021 - 15:45

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen olağan kongresinde Kocaeli'den 3 isim MKYK'ya girmiş  ve bu isimler çokça konuşulmuştu.Ak Parti'nin önceki dönem MKYK üyesi listesinden asil olarak yer almıştı.

MKYK listesinden sonra genel merkez nezdindeki yeni yapılanmada da Ak Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek'e önemli görev verildi.Yeniden yapılanmaya giren genel merkezde Emine Zeybek, Genel Sosyal Politikalar Başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Bıyık tebrik etti
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında Zeybek'i tebrik ve başarılar diledi.

muzaffer.biyik (instagram)
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Genel Merkez MKYK Üyemiz ve Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Emine Zeybek’i tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum