Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dünya ödüllü proje Bayramoğlu'nda başlıyor

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “2018 ‘de, İstanbul’un sayfiyesi olarak bilinen Bayramoğlu’nda büyük bir projeye imza atacağız” dedi. Timur, “Bu bölgede toplam 7 ayrı proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz, ilk projemiz 500 milyon TL proje değerine sahip olacak” diye konuştu.

Dünya ödüllü proje Bayramoğlu'nda başlıyor
13 Şubat 2018 - 08:20
Bayramoğlu ve Emek Mahallesi’nde  denize sıfır toplam 300 dönümlük arsa üzerinde mimari konsepti ile dünya birincilik ödülünü alan Nef Bayramoğlu’nu da bu yıl satışa çıkaracaklarını söyleyen Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Bu bölgede toplam 7 ayrı proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz, ilk projemiz 500 milyon TL proje değerine sahip olacak” diye konuştu.
 
‘Dünyanın En İyi Mimari Tasarımı’ seçilmişti
Bilindiği üzere, iki design group, bölgelerinde en iyi seçilen projelerin yarıştığı, dünyanın en önemli mimarlık ofislerinin katıldığı 2017 Grand Final’da, Bayramoğlu karma kullanım projesi ile ‘Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı’ ödülüne layık görülmüştü. 
 
10 ÖDÜL ALDI
Geçtiğimiz aralık ayında Londra’da sahiplerini bulan ve bu yıl 26’ncısı gerçekleştirilen International Property Award 2017’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da 3 farklı projesi ile 10 ödüle layık görülen iki design group, bu kez de 2017 Grand Final’da ‘Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı’ ödülünü kazanmıştı