Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Deva Partisi Darıca adayı Ünsür'den 'Refakatçi evi' projesi

Deva Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Ünsür, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da projelerini halka tanıtmaya devam ediyor

Deva Partisi Darıca adayı Ünsür'den 'Refakatçi evi' projesi
22 Şubat 2024 - 10:24 - Güncelleme: 22 Şubat 2024 - 10:36
Deva Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Ünsür, kira artışlarını yerel düzeyde kontrol altına alacak ve vatandaşların en büyük ekonomik giderlerinden biri olan kiraya makul bir çözüm getirecek bir projeyi duyurdu. Ünsür'ün planı, belediyeye ek gelir kaynağı sağlarken, aynı zamanda ilçedeki kira piyasasını da düzenleyerek vatandaşların lehine bir sonuç yaratmayı hedefliyor.

Darıca'da başkan seçildiği takdirde 'Refakatçi evi' projesini hayata geçireceklerini ifade eden Ünsür, ''Darıca ilçesi, Kocaeli ve çevre illerden gelen hastalara kapılarını açan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anadolu Sağlık Merkezi ve Büyük Anadolu Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşlarına ev sahipliği yapıyor. Ancak bu önemli merkezlerin varlığı, ilçedeki kira piyasasında beklenmedik sonuçlar doğuruyor. Mevcut belediye yönetiminin bu soruna kayıtsız kalması, Darıca'da yaşayanları ve özellikle hastane refakatçilerini zor durumda bırakıyor. Darıca'nın sorunlarının farkındayız ve bunun için çalışıyoruz. Darıca'nın sorununu Deva çözer," dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum