Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVA Kocaeli'de yönetim 40 kişiden oluşacak!

Eski bakanlardan Ali Babacan’ın liderliğinde siyasi hayatına başlayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin Kocaeli’deki teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor.

DEVA Kocaeli'de yönetim 40 kişiden oluşacak!
23 Temmuz 2020 - 11:59 - Güncelleme: 24 Temmuz 2020 - 15:54

Bu kapsamda 30 kişilik il yönetim kurulu tamamlanarak genel merkezin onayına sunulmuşken yeni bir gelişme yaşandı. Parti genel merkezi tüzüklerinde yapılan değişiklikle bazı kentlerdeki kurucu il yönetim kurulu sayısını artırma kararı aldı.

10 KİŞİ İLAVE EDİLECEK

Kocaeli’nin de etkilendiği bu karara göre söz konusu kentlerdeki kurucu il yönetim kurulu başkan ile birlikte 41 kişiden oluşacak. Buna göre 10 kişi ilave edilerek yeniden hazırlanacak olan liste, il başkanı Adem Koç tarafından bir kez daha genel merkeze gönderilerek onaylatılacak. Öte yandan DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, bir yandan yönetim kurulunu oluştururken diğer taraftan da il binası ile ilgili çalışmaları tamamladı. Şehir merkezinde İzmit İlçe Teşkilatının da bulunacağı ve toplamda 500 metrekarelik alanda faaliyetlerin yürütüleceği bir binanın tutulduğu, sözleşmenin de kısa zaman içinde yapılmasının beklendiği belirtildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum