Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı esnafı dolandırmak isteyen kadın göz altına alındı

Darıca’da dün sahte çekle 220 Adet Çelik Kapı almaya çalışan Ü.K isimli kadın, dolandırılmak üzere olduğunu anlayan esnafın şikayeti üzerine polis tarafından göz altına alındı.

Darıcalı esnafı dolandırmak isteyen kadın göz altına alındı
04 Ağustos 2019 - 15:21

Darıca Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, ilçede esnaflık yapan bir iş yeri sahibinin şikayeti üzerine harekete geçerek sahte olduğu belirtilen 94 Bin 447 liralık  bir çekle 220 adet Çelik kapı satın almaya çalışan Ü.K. isimli kadını göz altına aldı.

Kapı aldığı firma sahibine kendisini bir şirkette satın alma müdürü olarak çalıştığını ve isminin P. olduğunu belirten, ancak daha sonra gerçek adının Ü.K. olduğu anlaşılan kadını gözaltına aldı.

Polis, Yozgat’da faaliyet gösteren bir şirkete ait 94.Bin 447 Liralık çekle Darıca’da çalık kapı almaya çalışan Ü.K. ile birlikte kapıları İstanbul’a nakletmekte kullanılan kamyonet ve sürücüsü M.U’yu Darıca Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürdü. Zanlıların burada yapılan sorgulamasında dolandırıcılığın İstanbul’da ikamet eden S.H. ve E.B. tarafından planlanlandığı öğrenildi.

Polis, ifadelerin ardından Ü.K. isimli kadını bugün adliyeye sevk etti