Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Meclisi'nde komisyon seçimleri tamamlandı

Darıca Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleşti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın başkanlığında gerçekleştirilen meclis, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Darıca Meclisi'nde komisyon seçimleri tamamlandı
06 Nisan 2022 - 12:01 - Güncelleme: 08 Nisan 2022 - 12:14
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Encümeni ve komisyon seçimleri yapıldı. Yapılan seçimde en çok oy alan; İsmail Ramazanoğlu, Nafiz Çığlık ve Nuran Kurşun Encümen üyesi seçildi. Abdüllatif Özkan, Ahmet Güler, Hakan Kartal, Aydın Işık ve Ayhan Şen imar komisyonuna, Bülent Koçak, Cafer Tayyar Demirdaş, Ahmet Hakan Hocaoğlu, Erol Ada ve Şadi Güven Plan Bütçe Komisyonuna, Melikşah Tosun, Derya Akbaba, Halil İbrahim Kocagöz, Mustafa Yılmaz ve Osman Demir Hukuk Komisyonuna, Hüsamettin Ergül, Mustafa Çavuş, Halil İbrahim Kocagöz, Selim Özcan ve Tuncer Saltaş Çevre Sağlık Komisyonuna, Göknur Bektaş, Cevat Yalçın, Hülya Kodek, Osman Demir ve Rahime Turgut, Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyonuna seçildi.

Diğer bir gündem maddesinde Denetim Komisyonu raporu AK Parti ve MHP’nin oylarıyla kabul edilirken CHP grubu şerh koyarak Hayır oyu verdi. CHP’li Denetim Komisyonu Üyesi Tuncer Saltaş, belediye tarafından yapılan ihalelerin partili yandaşlara verildiğini, kiralanan araçlardaki usülsüzlükler, personel fazlalığı gibi olumsuzluklar nedeniyle rapora şerh koyduklarını söyledi. Başkan Muzaffer Bıyık’ta ihalelerin yandaşlara verildiği yönde iddialara sert tepki göstererek; ‘’ yandaşlık yapılıyor diyenin alnını karışlarım. İhaleler canlı ortamda şeffaf herkese açık internetten canlı yayınlanıyor. Bu iddiaları kabul etmiyorum.’’ Dedi.

Görüşme öncesi Başkan Muzaffer Bıyık başkanlık koltuğunu meclis üyesi Hüsamettin Ergül’e devrederek MHP Grubuna oturdu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum