Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca halkı, İzmir'in yanında!

Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Türk Kızılayı Darıca Şubesi'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu yardım kampanyasıa Darıcalılar büyük ilgi gösterdi.

Darıca halkı, İzmir'in yanında!
06 Kasım 2020 - 15:36 - Güncelleme: 10 Kasım 2020 - 15:07

Toplanan yardımlar, bugün İzmir'e gönderildi. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi önünden gönderilen tırları, Darıca protokolü uğurladı.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kızılay Darıca Şube başkanı Kemal Solhan, meclis üyeleri, birim müdürlerinin de katıldığı programda konuşan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ''Öncelikle İzmir depreminde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabırlar diliyoruz. Darıca halkı, İzmir halkının yanında oldu. Birlik ve beraberliğimizle bu kötü günleri geride bırakacağız'' şeklinde konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı açıklamada, ''Her zaman kardeşliğini ve birlik beraberliğini gösteren değerli hemşerilerime örnek davranışları için teşekkür ediyor, depremden etkilenen değerli vatandaşlarımıza Darıca’dan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum'' dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum