Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B Başkanları Anaç ve Güneri'den Çınaraltı'na teşekkür ziyareti

Darıca Gençlerbirliği Başkanları Faruk Anaç ve Onur Güneri, dün akşam Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği'ni dernek binasında ziyaret ederek, DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı Taraftar Grubu üyeleriyle bir araya geldiler.

Darıca G.B Başkanları Anaç ve Güneri'den Çınaraltı'na teşekkür ziyareti
23 Ağustos 2023 - 13:25 - Güncelleme: 23 Ağustos 2023 - 13:27
Darıca Gençlerbirliği Başkanları Faruk Anaç ve Onur Güneri, dün akşam Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği'ni ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı Taraftar Grubu üyeleri tarafından karşılanan Başkanlar, Darıca Gençlerbirliği'nin en önemli destekçilerinin gücünü yanlarında hissettiklerini belirttiler. 

DAİMA BİRLİKTEYİZ
Darıca Gençlerbirliği Başkanları Faruk Anaç ve Onur Güneri, yaptıkları açıklamada ''Biz bir aileyiz. Çınaraltı Taraftar Grubumuz bizim herşeyimiz. Biz daima birlikte olacağız ve başarıyı hep beraber yakalayacağız. İyi bir takım kurduk. Ufak eksiklikler kaldı. Onları da en kısa sürede halledeceğiz. İnanılmaz bir taraftar grubumuz var. Bizim diğer takımlardan en büyük farkımız büyük bir taraftar kitlemizin olması. Bizim yanımızda olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz'' dediler.

ŞEHRİN EN BÜYÜK MARKASI DARICA GENÇLERBİRLİĞİ'DİR
Darget Başkanı Hasan Zengin ise yaptığı açıklamada, ''Darıca Gençlerbirliği bu şehrin en büyük markasıdır. Tüm herkesi kulübümüzün yanında olmaya davet ediyoruz. Yeni sezonda inşallah hep beraber büyük başarılara imza atacağız. Bizleri ziyaret eden Darıca Gençlerbirliği Başkanlarımız Faruk Anaç ve Onur Güneri'ye çok teşekkür ederiz'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum