Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İzmit Belediyesinden Yeşilova'ya modern yaşam alanı

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Yeşilova Mahallesi’ne kazandıracağı modern oyun parkı ve oturma alanının çalışmaları titizlikle devam ediyor

İzmit Belediyesinden Yeşilova'ya modern yaşam alanı
22 Mayıs 2024 - 17:37
İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yeşilova Mahallesi Onay Sokak’ta oyun parkı ve oturma alanı çalışmalarına başladı. Ekiplerin titizlikle yürüttüğü çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal ile Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz yerinde inceledi.

“EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ”
Çalışmaları yerinde inceleyen Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal, “Kentin her bölgesinde yeni park çalışmalarına hız verdik. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde çocukların oyun oynarken hayal kurabileceği, yetişkinlerin nefes alabileceği yeni sosyal yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Yeşilova Mahallemizde 600 metrekare park alanı, 150 metrekare çocuk oyun alanı, 30 metrekare kondisyon alanı, 100 metrekare oturma alanı ve 200 metrekare yeşil alana sahip olan parkımızı en kısa sürede tamamlayıp vatandaşların hizmetine açacağız” dedi.

“GÜZEL VE MODERN BİR PARK OLACAK”
Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz ise, “Yeşilova Mahalle halkımızın bölgede park için yoğun isteği vardı. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ise bu isteği karşılıksız bırakmadı. Güzel ve modern parkın çalışmaları devam ediyor. En yakın zamanda bitip halkımızın hizmetine açılacak. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum