Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da kiracı, zam isteyen ev sahibi 2 kardeşi vurdu!

Darıca'da kiracısı tarafından pompalı tüfekle vurulan ev sahibi abi ve kardeşi, çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

15 Ağustos 2022 - 10:29 - Güncelleme: 16 Ağustos 2022 - 11:26
Olay, dün akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi, İstasyon Caddesi, Yarenler Sokakta meydana geldi.
Ev sahibi Mehmet K.'nın, kiranın artırılması yönündeki isteğine kiracısı Abdurrahman K. ve Oğlu Ozan K.,olumsuz cevap verince tartışma çıktı. Tartışma sırasında ev sahini Mehmet K.'nın oğulları Ahmet Rasim K. (30) ve kardeşi Resul K. olay yerine gelerek tartışmaya dahil oldular.
Ev sahibi ve kiracılar arasında bir süre devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası, kiracı Abdurrahman K.'nın oğlu Ozan K.,eve girerek pompalı tüfeğiyle geri geldi.
Tartışmanın büyümesi üzerine elindeki pompalı tüfeği ev sahiplerine doğrultan Ozan K.’ı babası Abdurrahman Karataş engellemek istedi. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan saçmalar Ahmet Rasim K. ile kardeşi Resul K.'ya isabet etti.
Saçmaların isabet ettiği Ahmet Rasim K. gözünden, Rasim K. ise elinden yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralıları Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıken, gözünden yaralanan Ahmet Rasim K. daha sonra Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü’ne sevk edildi.
Polis, pompalı tüfekle ateş ederek 2 kardeşi yaralayan Ozan K.'’ı göz altına aldı.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum