Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Aktaş; Şanlı Tarihin yıldönümündeyiz

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamasında işgale karşı vatanseverlik ve kahramanlık destanları yazdıran Büyük Taarruz’un kazanıldığı şanlı tarihin yıldönümünde olduklarını hatırlattı

CHP'li Aktaş; Şanlı Tarihin yıldönümündeyiz
30 Ağustos 2021 - 20:26 - Güncelleme: 30 Ağustos 2021 - 22:53
Gökhan Aktaş yağtığı açıklamasının devamında şunları söyledi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, silah arkadaşlarının, şehitlerimizin ve gazilerimizin büyük mücadelesi ile 26 Ağustos 1922’de başlayıp, işgale karşı vatanseverlik ve kahramanlık destanları yazdıran Büyük Taarruz’un kazanıldığı şanlı tarihin yıldönümündeyiz.
Dönemin zorlu şartları altında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile elde edilen zafer Türk Ulusunun sergilediği eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.
30 Ağustos; sonsuz bir vatan sevgisiyle dolup taşan, bununla birlikte özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç ve kararlılığını tüm dünyaya duyuran Türk Milletinin tarihindeki en önemli zaferlerdendir. 30 Ağustos Büyük Taarruz, İstiklal Mücadelesinin de dönüm noktalarından biri olmuştur.
Bu zafer; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir.
Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Orada yalnız düşmanı değil, Milletin ters talihini de yendik.”
Geçmişte savaş meydanlarında mücadele eden milletimiz, bugün farklı alanlarda baskı altına alınmaya, tutsak etmeye çalışmakta.
Günümüzde insanlarımız İşsizlikle, salgınla, eğitimdeki eşitsizlik ile, adaletsizlikle, mültecilerle her türlü zorluklara savaş halinde. Ülkemizi bu durumdan çekip kurtarmak yine kuruluşun ve kurtuluşun partisinin neferleri olarak bizlere düşmektedir.
Bu duygu ve düşünceler ile; Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük Türk Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. Yıldönümünü en içten duygularımızla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum