Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Kocaeli'de milletvekili aday adaylığı için süreç gittikçe kısalıyor

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde CHP Kocaeli Milletvekili olan Tahsin Tarhan’ın kesin olarak aday olması bekleniyor.

CHP Kocaeli'de milletvekili aday adaylığı için süreç gittikçe kısalıyor
13 Mart 2023 - 16:09
Vekil olan bir diğer isim Haydar Akar ise uzun bir süre önce milletvekili adayı olmayacağını duyurmuştu. Aktif bir görevde olan İl Başkanı Harun Yıldızlı, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, SKM Başkanı Berna Çetin, İl Sekreteri İsmet İşeri, İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, İzmit İlçe Yöneticisi Veli Beyaztaş görevlerinden istifa etti. Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya adaylığını açıklasa da görevine devam ediyor.

ESKİ BAŞKANLAR ADAY OLUYOR
CHP’de mevcut görevde olan isimler dışında eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, eski İl Kadın Kolları İl Başkanı Hülya Yolcubal, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Muhip Kanko, Bozkurt Uslu, CHP Gebze’de çeşitli görevlerde bulunan Sait Aydın, yine CHP’de daha önce çeşitli görevlerde bulunan Kocaeli Üniversitesi Ortopedi Ve Travmatoloji A.B.D Öğretim üyesi Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli resmen milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum