Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çetinkaya başvuruyu yaptı

KOSGEB Daire Başkanlığı görevinden Darıca Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa eden Ertuğrul Çetinkaya, AK Parti Darıca İlçe Başkanlığına başvurusunu yaptı.

Çetinkaya başvuruyu yaptı
12 Kasım 2018 - 12:22
Çetinkaya, başvurusunu AK Parti Darıca İlçe Başkanvekili Av.Ufuk Acay’a yaptı. Başvuruda ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Çetinkaya’yı başvurusunda Darıcalı’lar yalnız bırakmadı. Darıca’da geniş kitleler tarafından tanınan ve sevilen Çetinkaya’nın başvurusu için gelenler salona sığmayınca sokaklara taştı. 
 
YOĞUN KATILIM OLDU 
Çetinkaya’nın başvurusuna birçok sivil toplum örgütünün başkanları da katıldı. Başvuruda, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İSPADER Başkanı Hayati Korkmaz, KOSGEB İnsan Kaynakları Daire Başkanı Asim Türkmen, KOSGEB Başkanlığı çalışma arkadaşları, Kocaeli-Gebze-İstanbul KOSGEB Müdürleri, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, KEDFE Eski Başkanı Muhammet Şık, Oltulular Federasyonu Başkanı İsrafil Kamacı, Darıca TÜGVA Başkanı Kemal Aka gibi tanınan birçok isim yer aldı.

DEĞİŞEN BİR DARICA
Çetinkaya yaptığı konuşmada; “Neden buradayız? Neden buradayım? Kıymetli dostlar, bütün dünya mazlumlarının umudu Türkiye’miz her cephede saldırı altında. Biz de bu direnişte, bu varoluş mücadelesinde Başkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına omuz vermek için, bizim için yeni olan başka bir kulvarda nefer olmak için buradayız.. Kıymetli dostlar. Ben 20 yıldır Darıca’lıyım. Darıca aşığıyım ve daha iyi, daha yaşanabilir bir Darıca hayalim var. Temelinde insan olan, insana yatırım yapılan, hiç kimseyi ötelemeden, ötekileştirmeden, gruplaşmadan, hizipleşmeden, hamaset yapmadan, herkesle, her kesimle istişare içinde, hep birlikte gelişen ve değişen bir Darıca hayalim var. Beni bilenler, gönlümde herkese yer olduğunu bilir. Beni bilenler bugüne kadar arkamda bir tek gönlü kırık kişi bırakmadığımı bilir. Çalıştığım kurumda yılarca Stratejik Planlama ve Proje Yönetimi üzerine çalıştım. Yaşadığım ve sevdalandığım şehre sorumluluk bilinci ile edindiğim 20 yıllık tecrübeyi, Darıca’nın ve Darıca’lıların hizmetine sunmak arzusundayım” ifadelerin kullandı.