Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Buz hokeyciler teşekküre geldi

28 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Kocaeli’de bulunan Buz Sarayında düzenlenen ve Türkiye’nin 2. olduğu Balkan Buz Hokeyi Şampiyonası organizasyon heyeti Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek organizasyona katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Buz hokeyciler teşekküre geldi
18 Eylül 2012 - 09:39
 Şampiyonanın organizasyon sorumlusu Nuran Sağlık ve Tertip Heyeti Üyesi Yaşar Murtazaoğlu, 9 Balkan ülkesinin şampiyonaya katıldığı ve 16 yaş gurubunda Türkiye’nin 2. olduğu şampiyonanın büyük beğeni topladığını ifade ederek Başkan Karabacak’a verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.
 
SPORUN ADRESİ DARICA 
Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak ise gençlerin fiziksel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan sporun her dalına katkı sağlama çabası içinde olduklarının altını çizerken, Darıca’nın son yıllarda yapılan yatırımlarla sporun adresi haline geldiğini ifade etti.Başkan Karabacak önümüzdeki dönemlerde de yapacakları sportif etkinliklerle Darıca’nın bölgenin spor merkezi olacağını sözlerine ekledi.