Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da hedef turu geçmek!

Bu sezon "Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganıyla oynanacak Türkiye Kupası'nda, 81 ili temsilen toplam 156 takım mücadele edecek. Kurada kentlisi Derince ile eşleşen takımımız bu maça bugün yapacağı idmanla hazırlanacak

Darıca'da hedef turu geçmek!
18 Eylül 2012 - 09:40
 Türkiye kupasında kentlisi Derince Belediye ile eşleşen temsilcimiz Darıca G.Birliği, bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla başlayacak. Çarşamba günü saat 15.00'de Darıca Stadında karşılaşacağım Derince Belediyespor maçı öncesi futbolcularını uyaran Teknik Direktör Mehmet Kaya, bu turu geçeceklerini belirtti. 1. Tur maçında karşılaşacağım Derince Belediye, geçtiğimiz sezon BAL Liginden 3. Lige çıkmıştı. 
Mütevazi bir kadroyla 3. ligde mücadele eden Derince ise Darıca'ya iddialı gelecek. Darıca'nın sağlam ve iddialı bir kadro kurduğunu belirten Derinceli kurmaylar, var gücüyle oynayacaklarını söyledi. Takımımızda Derince maçı öncesi ise eksik yok.
 
ÇINARALTI HAFTAİÇİ DE TAKIMIMIZIN YANINDA
Takımımızın ateşleyici gücü Çınaraltı ise Çarşamba günü oynanacak maça hazır. Haftasonu yapılacak olan Kocaelispor maçı öncesi yine kentilisi Derince ile karşılacak olan Darıcamızın vefakar taraftar grubu Çınaraltı, tribünleri dolduracak.