Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu turu çok istiyoruz

11 sarı-yeşilli aslan Darıca’nın tarihine geçmek için bugün sahaya çıkıyor. Rakip PTT 1. Lig takımı. Darıca’dan güçlü ve kaliteli. Ama Darıca bu turu daha çok istiyor.

Bu turu çok istiyoruz
01 Kasım 2012 - 10:13
 TARİHİ BİR MAÇ

Ziraat Türkiye Kupası’na sürpriz bir kararla dahil olan Darıca GB, 2 turu kolay geçti. Sırada 3. Tur var. Bugün Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda sahaya çıkacak olan 11 sarı-yeşilli aslan Darıca’da tarihe geçmek için savaş verecek. PTT 1. Lig takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenmemiz durumunda adımızı 4. Tura yazdıracağız. 4. Tur’da mücadele etmek bile sarı-yeşilli ekip için tarihin en önemli olaylarından birisi olacak. Avrupa Kupaları’nda mücadele eden ekipler de dahil, 4. Tur ‘da rakiplerimiz Süper Lig temsilcileri olacak.

KARABACAK İNANIYOR

Lig’de liderlik koltuğunda oturan Darıca GB’nin en büyük destekçisi olan Onursal Başkan Şükrü Karabacak, dün sabah saatlerinde Antep’e uğurladığı takıma moral vererek, yaptığı kısa konuşmada, “İlçe olarak sizlerden büyük bir zafer bekliyoruz. Alacağınız olumsuz sonuç da, sizlere olan inancımızda azalma oluşturmaz. Ama biz sizlerin başarılı olacağınıza inanıyoruz. Darıca’da uzun yıllar unutulmayacak bir zafere adınızı yazdırmanızı bekliyoruz ve sizlere güveniyoruz. Allah yardımcınız olsun.” diyerek moral verdi.

ŞAMPİYONLUK KADAR ÖNEMLİ

Bu sezon lig şampiyonluğuna ve Darıca’yı 2. Lig’e taşımaya odaklanan sarı-yeşilli ekibin teknik ekibi, bugün oynanacak kupa maçını ligdeki şampiyonluk kadar önemsiyor. Tecrübeli teknik adam Mehmet Kaya, Darıca GB’nin tarihinde çok sayıda 3. Lig şampiyonluğu bulunduğunu hatırlatarak, bu yıl şampiyonluğun yanında Türkiye Kupası’nda da derece yapmanın başarıyı taçlandıracağını ifade ederek, “Darıcalı, bu tura inanıyor ve istiyor. Biz de bugün sahaya çıkarak, ilçemize bu büyük başarıyı ve onuru kazandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Şampiyonluk maçımıza çıkıyor gibi çıkacağız.” dedi.