Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaelili Zeynep, Milli Takım adına kulaç atacak

24 yıldır Kocaeli de üst düzeyde çalışmalar yapan ve 60 Binden fazla çocuğa yüzme öğreten KYK ( Kocaeli Yüzme Kulübü) öğrencilerinden Zeynep Ateş’i Milli Takım’a kazandırmayı başardı.

Kocaelili Zeynep, Milli Takım adına kulaç atacak
23 Mayıs 2024 - 15:20
Bulgaristan'da 24-26 Mayıs 2024  tarihleri arasında yapılacak olan  International Swimming Tournament ''Grand Prix Burgas 2024'' Yüzme Müsabakasında ülkemiz adına kulaç atacak olan Zeynep Ateş hakkında konuşan Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca, KYK altyapısından yetişen başarılı sporcu Zeynep Ateş’in ülkemizi Bulgaristan’da temsil edecek olmasından dolayı  heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek,’’ Derince’den Dünya’ya bir pencere açarak spordaki gücümüzü tüm dünyaya göstermeye kararlıyız. KYK olarak 24.yılımızda  da yüzme branşında Türkiye’ye  en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Kocaeli’de yüzme bilmeyen çocuk kalmayana ve  her kürsüde Türk bayrağımız göklerde dalgalanana kadar en güçlü şekilde çalışmaya devam edeceğiz.
Yüzmede sadece sporcu değil, teknik adam da veriyoruz, Bulgaristan ‘da KYK Başantrenörümüz Naci Karakuş hocamız da görev yapıyor. KYK’ da  eğitim gören 70. milli sporcumuzun Derince’mize, Kocaeli’mize ve tüm Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Bu gurur hepimizin” dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum