Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bölge Gayrimenkul ailesi Binali Yıldırım ile buluştu

Ekonomi Kulübü İstanbul tarafından Ataşehir Sheraton Hotel’de önceki gün düzenlenen “İş dünyası buluşması” programına Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’da katıldı.

Bölge Gayrimenkul ailesi Binali Yıldırım ile buluştu
11 Mart 2019 - 08:19
Darıca’nın tanınmış gayrimenkul şirketi Bölge Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıya Türkiye’nin önde gelen iş dünyası temsilcileri de yoğun ilgi gösterdi.
Kuruluşundan bu yana ülkenin köklü değerlerine inanmış iş ve meslek insanlarının aynı çatı altında yine bu ülke için gücünü birleştirdiği bir ideal için çalışan Ekonomi Kulübü İstanbul’un düzenlediği “İş dünyası buluşması”  toplantısına Bölgemizin öncü gayrimenkul firmalarından Bölge Gayrimenkul’un Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zaman da TÜGEM Kocaeli İl Başkanı Fuat Özdağ ile İl Koordinatörü Gökhan Adıgüzel de katıldı. Toplantıda, davetliler arasında yer alan Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım’la bir süre sohbet eden Fuat Özdağ ve Gökhan Adıgüzel, daha sonra Yıldırım’a seçim çalışmalarında başarılar dilediler. 
 
http://www.yalovaescortbayan.net/
http://www.hataymasajsalonu.net/