Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aydın; Siyaset değil, yalakalık yapıyorlar

GTO eski meclis üyesi, iş adamı Ali Kemal Aydın, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat’ı ziyaret ederek gündem ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Aydın; Siyaset değil, yalakalık yapıyorlar
15 Ekim 2018 - 08:49
Kocaeli bölgesinin yakından tanıdığı simalardan olan iş adamı Ali Kemal Aydın, gazetemiz bürosunda ziyaret ettiği Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile gündemdeki yerini koruyan siyaset ve ekonomi üzerine  görüş alışverişinde bulundu. 
Bazı siyasetçilerin ülke yönetimine katkı sağlamak yerine üstlerine biat ettiğini belirten Ali Kemal Aydın, ‘’Biat kültürü ile siyaset yapmaya çalışan bazı yalaka siyasetçiler yüzünden gerçek anlamda hizmet etmeyi hedefleyen ve tek amacı bu olan insanlar her zaman dışlandılar. Yalak zihniyeti güderek bir basamak daha sıçramak isteyen bazı siyasetçilere, bazı bürokratları da eklemek gerek. Ülkenin bulunduğu açmazların çözümüne katkı sunmayan yalaka siyaseti yapanların ürünüdür geldiğimiz nokta’’ dedi.
Mustafa Kemal Atatürk ve din üzerinden siyaset yapanların gerçek Atatürkçü ve dinci olduğunu kabül etmediğini söyleyen Ali Kemal Aydın, ‘’ Bazıları Atatürk ve dini kullanarak insanların duygularını sömürüyor, bu iki hassas konunun siyasete alet edilmesi zoruma gidiyor, Gerçek Atatürkçü ve gerçek dinciler böylesine önemli iki faktörü sık sık ön planda tutması hem dinimize hem de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e zarar vermektedir.’’ şeklinde konuştu.
Kendisine yöneltilen bir soruyu da içtenlikle cevaplayan Aydın, biat kültürünün olduğu yerde hiç bir zaman siyaset yapmayı düşünmediğini belirterek, ‘’ En yüksek mertebeyi dahi verseler yalak siyasetinin hiç bir zaman içerisnde olmayacağım. Ben eleştiren, sorgulama kültürüne haiz bir adamım, gerektiğinde yapıcı da olsa yıkıcı da olsa eleştirimi yaparım. Gerçekleri söylediğim için, sorguladığım için hiç bir siyasetçi bu durumumu kabüllenmek istemiyor. Yalakalık yapıp biat etmemi isteyen bir çok siyasi partiden porno indir teklif almama rağmen ben bu işin içerisine girmedim, girmeyeceğim’’ dedi.
Ali Kemal Aydın, karşılıklı görüşmenin ardından gazetemize üç boyutlu Atatürk posteri ile elli dokuzuncu baskısını yapan Doğan Cüceloğlu’na ait ‘’ Savaşçı’’ kitabını hediye etti.