Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Arıza yapan aracı tamir ederken kazada yaralandılar !

Gebze D-100 Karayolunda bir otomobil sürücüsü, arıza yaptığı için yol kenarında park halinde duran başka bir otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

14 Kasım 2021 - 01:50 - Güncelleme: 14 Kasım 2021 - 01:58
Beylikbağı Mahallesi D-100 Karayolunda 06 RKR 98 Plakalı otomobil arıza yapınca sürücüsü İsmail Kurt aracını yolun sağına park etti. Bu sırada aynı istikamette ilerleyen 34 PU 8772 Plakalı otomobil sürücüsü Hasan Öztürk park halindeki aracı fark etmeyince arkadan çarptı. 
Bu gece meydana gelen kazada D-100 Karayolunda arızalanan araçlarını yol kenarına park ettikten sonra tamir için aşağıya inerek motor bölümündeki sorunu  gidermeye çalışan 06 RKR 98 Plakalı otomobilin sürücüsü İsmail Kurt ve yanındaki arkadaşı Alaaddin Ardahan, arkalarından gelmekte olan Hasan Öztürk idaresindeki 34 PU 8772 Plakalı otomobilin çarpması sonucu çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İsmail Kurt ve Alaaddin Ardahan’ın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazaya karışan diğer araç sürücüsü Hasan Öztürk, olay yerinde polise verdiği ifadesinde, D-100 Karayolunda yanındaki 2 kişiyle birlikte ilerlerken, reflektör veya benzeri bir uyarıcı levha dahi konulmadığı için yola yakın bir yere park edilmiş aracı son anda fark ettiğinde yapacak bir şeyinin olmadığını söyleyerek kazanın meydana geldiğini belirtti. 
Kazada park halindeki araç hurdaya çıkarken, polis soruşturma başlattı





  






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum